Дрогиран ром преби пенсионерка за 35 лева

Отишъл с кървавото си яке на пазар в Гурково
Обновена: 22 яну 2019 06:21 | 21 яну 2019 14:37,
60
Дрогиран ром преби пенсионерка за 35 лева
Снимка: архив "Булфото"

Възрастна жена в Гурково е била бита и душена заради 35 лева.

Още по темата

Нападателят е бил дрогиран. След като взел парите от 83-годишната баба Иванка, отишъл на пазар. Направил впечатление на продавач заради кръвта по якето си.

"Не можах да реагирам. Запуши ми устата и започна да ме бие. Удряше ме по главата, по лицето, навсякъде. Хвърли ме на земята до печката", разказа пред Нова тв пострадалата Иванка Койчева.

Извършителят на нападението е задържан. Оказало се, че той живее в близката махала. Преди две години е излязъл от затвора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
17
 
! Отговори
80%+ преди 5 години
и к акво значение има за колко лева я е пребил? Ако беше за 35 000 какво щеше да се промени?
9
1
 
32
 
! Отговори
ваню хокинг преди 5 години
Държавата свърши отдавана вече. "тези" елементи щом смеят да посягат и да пребиват военни и полицаи ,значи край на всичко...закривай! Такава случка по лошото бай-Тодорово време щеше да звучи като виц( Роми пребивали полиция и военни редовно...хахахааа)
8
4
 
22
 
! Отговори
Дрогиран ром преди 5 години
Една бабичка- 35 лева,10 бабички-350 лева.Мдаа...
7
0
 
77
 
! Отговори
манипулация преди 5 години
Заглавието е подвеждащо-той е откраднал толкова, ако е имало 1000 лв щеше да ги вземе.Оттам и омаловажаването на случката заради 35 лв., ако са били повече дали по-малко ще е бита жената според вас.Дето се казва под минималната заплата не се разследва, битово престъпление и т.н. Едва ли не жената го е предизвикала.
6
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички роми минаваха през строителни войски и там малко или много ги дисциплинирваха и им "наливаха" акъл!Сега е страшно, тънат в неграмотност!
5
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой виждал ли е чувал ли е, да плаща данъци, такса смет и други сметки??Не, това не им влиза в задълженията, а иначе камионите им извозват бо.клуците! Елате във Варна да еидите Максуда, заровена е с *** и то в центъра на Варна е, и сега оттам ще минава нов булевард, не ми се мисли какво ще бъде в нея отсечка!
4
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом не е бит и изнасилен военен или полицай няма смисъл да ни занимавате!Нашите интелектуалци гербави и лично шкембе войвода, съобщиха и ни информираха че ромовете нямат право да бият и изнасилват само военни и полицаи всички други може!А пребиването , ограбването и изнасилването на пенсионери явно не ги притеснява, а може дори да ги радва?! Не знам.
3
0
 
59
 
! Отговори
до Ромс преди 5 години
Абе вие все не сте виновни, само права имате и никакви задължения! Не знам ако всички българи се изнесат зад граница от какво ще живеете, кой ше ви плаща помощите!
2
1
 
39
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Прав си, скоро ще са повече от нас и като станат повече последствията са ясни
1
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо при Тодор Живков нямаше такива работи??Защото човека ги държеше изкъсо! Стрителни войски, селско стопанство, ама няма "не искам" , яко в каската и толкова!Ако пък правеха зулуми пускаше им едни батковци с червени шапки и всичко приключваше!