На пътя край Враца: Жрица, шофьор с нагон и верижен ад

Ударили са се два камиона, а в тях две коли – няма ранени
21 яну 2019 07:20,
41
На пътя край Враца: Жрица, шофьор с нагон и верижен ад
Снимка: Flickr

Проститутка предизвика верижна катастрофа на главен път Е-79 между Враца и Монтана.

По обяд в събота, в района на село Сумер, водач на камион с ремарке с врачанска регистрация намалил рязко, за да отбие при жената. Изненадани от маневрата, пътуващите след него два ТИР-а се ударили, а във втория се нанизали два леки автомобила "Ауди" и "Рено Клио".

Като видял какво се случва, виновният шофьор избягал от мястото с мръсна газ. Но един от колегите му успял да снима регистрацията на ремаркето на беглеца, която била ВР7336ЕА, съобщава "Монитор".

При инцидента няма пострадали, а щетите са минимални.

Предишната вечер обаче ТИР с хасковска регистрация се е обърнал на  Е-79 между Мездра и Ботевград, а шофьорът е загинал. Инцидентът е станал близо до село Ребърково. Когато спешните медици успели да стигнат до шофьора, той вече е бил починал.

Загиналият е на 44 години от Димитровград. Човекът най-вероятно е получил инфаркт, докато е шофирал, но причините за смъртта му ще станат ясни след аутопсията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
знаете я преди 1 година
Имах една съученичка на име Смилена Татарска, която проституираше на сводник от Сливен на име Иван Иванов и спеше с всичките му приятели...Предлагаше я с гордост...
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами тази жрицата ако му е излязла по рязко пред камиона и шофора уплашен инстиктивно е набил спирачките? Защото съм виждал са изскачат тия труженичките рязко пред автомобили. Дистанция трябва да се спазва, особено от големи МПС-та
34
1
 
17
 
! Отговори
мреен преди 5 години
Пътят от Мездра до Ботевград е в завои и наколности и почти никой не спазва ограниченията със скороста,карат с 20-40 км над ограничението.Там винаги има колона от коли и винаги има по 2-3 джигита които се залепват зад вас и искат да изпревават един-два автомобила отпред и дори и да искаш да спазваш и скороста и дистанцията тези "ганьовски джигити"те предизвикват и Вие да нарушавате и неспазвате дистанцията.Тировете пък вечер се залепват зад теб на 2-4 метра,за да увеличите скороста и нарушите...
33
2
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДРЪН ДРЪН!!!НАПРАВИЛ Е БЕЛЯТА И СЕГА СЕ ЧУДИ КАКВА ДА ИЗМИСЛИ ДА ОТЪРВЕ КОЖАТА :D
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТ не арестуват жените, а прокуратурата си затваря очите че няма проблеми. Депутати са във ваканция и в командировки в чужбина и не ги интересува пътното движение и защо жените са по пътищата.
31
1
 
32
 
! Отговори
12 преди 5 години
Всеки може да набие рязко спирачки - по каквато и да е причина! Виновни са тези дето не спазват дистанция! Ако дете изскочи на пътя и набиеш спирачки - тировете ще ви прегазят всички ли??? Баси ***...
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Поручик РжевскиЩо не изпълняваш ти нейните " услуги", и то безплатно? Ще ти бъде ли приятно, да работиш това?
29
8
 
1
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Жрицата да бъде наказана - една седмица общественополезен труд, да предлага любовни услуги безплатно.
28
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Недостатъчната дистанция също е допринесла , аз често пътувам по този път и мога да кажа ,че тираджийте не спазват дистанция , а колкото до шофьора набил спирачки виновен е
27
1
 
15
 
! Отговори
jena преди 5 години
Е как му пубикувахте номера, а на далеч по-големи престъпници пишете само инициалите?
26
2
 
13
 
! Отговори
в преди 5 години
Пътищата в северозапада трябва да се ремонтират!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължение от номер 25:_ Правилата по пътя ТРЯБВА да се спазват от всички! Повече спокойствие и ТЪРПЕНИЕ от страна на ВСИЧКИ шофьори! Давайте предимство и имайте повече от 2-3 метъра разстояние между превозните средства!- Не псувайте и не се обиждайте, ако някой поради невнимание или поради някакво обстоятелство, е отнел вашето предимство! - Карайте внимателно, не забравайте, че НЕ сте единствените на пътя!Даже и градския транспорт призовава : " Карай внимателно, някой ТЕ обича!" !!!
24
2
 
30
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
А ако не е била жрица която маха на шофьора да спре а е бил ПОЛИЦАЙ тоя щофьор пак ли щеше да е виновен за тия дето не са спазвали дистанция и са се наблъскали зад него ?
23
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да кажа по темата: - Сводниците ВЕДНАГА да отиват в затвора!Тези, които принуждават слаби и беззащитни жени (те са слабия пол) за насилствена проституция, ТРЯБВА да бъдат наказани с ДОЖИВОТЕН затвор и солена глоба!- Който използва услугите на проституираща жена (не казвам простититка/ ку.р.ва, защото жената НЕ заслужава да й се слага такъв грозен етикет!) е ПО-ДОЛЕН и от животно! Такива нещастници - мъже НЕ са хора! По-добре дай пари на тази измъчена жена, но без да ползваш "услугата" й!
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не са спазвали дистанция ами са карали до бронята му. Тези с купени книжкили са. Ако бяха спазвали дистанция щяха да имат достатъчно време да спрат.
21
1
 
2
 
! Отговори
аз преди 5 години
До Питам,Ами как каква,чее била супер яката жрица :D
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водачът и да е виновен,законът казва обратното.Така че...сори.
19
5
 
53
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Веднъж по погрешка спрях по-рязко, а то ми било зелено. Тия зад мене се удариха и ми махат да спирам да се разправяме, обаче аз си тръгнах.Какво съм виновен на някой, че не спазва дистанция?Може да имам куче пред колата, дупка, бабка, ***. Може да ми е прилошало, може колата да се е развалила. Има 1000 причини.
18
4
 
28
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Каква е вината на жрицата ?
17
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
човека може да му се е наложило да спре, а жрицата да си седи там и като се е усетил как изглежда да е избягал. Иначе не е трябвало да бяга. Там не спирам и да пикая, че като видят колата ми ще има бъзици, че съм ползвал крайпътни услуги. Чудя се дали биха публикували номера на камиона, ако проявяваха журналистически морал или ако ще се публикува, все пак журналистите да не бъдат толкова категорични, че заради нагона си е спрял внезапно.