53-годишен скочи от 7-ия етаж в Бургас и...

Мъжът е имал бъбречна криза по-рано същия ден
27 яну 2019 11:10,
73
53-годишен скочи от 7-ия етаж в Бургас и...
Снимка: Булфото

53-годишен бургазлия е скочил от 7-ия етаж на апартамента си, намиращ се в бургаския комплекс "Зорница".

От полицията получили сигнал за инцидента около 15:40 вчера.

Установено е, че малко по-рано през деня бургазлията е посещаван от медицински екип, тъй като имал бъбречна криза, предава БНР.

Своевременно към местопроизшествието се отправили полицейски служители и екип на "Спешна медицинска помощ".

Констатирана е смъртта на бургазлията, като тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ - Бургас.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Cyanide преди 5 години
Ето го и Санчо Панса. Живееш си в измислен свят, Санчо. Твоят Дон Кихот да не би да е Тодор Живков?
15
2
 
7
 
! Отговори
65 преди 5 години
След това ,,и.. в заглавието,реших ,че като по чудо е оживял.Познавам един мъж ,който преди 25год.се метна от 7етаж от блок в Радомир.Приземи се със спукани китки,ребра и глезен .Обаче леко превъртя.Имал е ангел пазител
14
13
 
21
 
! Отговори
Санчо Панса преди 5 години
Това носи,американската мечта,наречена демокрация,питайте Соломона Пасуващия,трябва да е в затвора до живот.Комунизма си беше хубаво,и ще го търсим
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ли е сочил горкичкия ,и толкова млад.Едва ли е от радост Мир на праха му.Само се питам докога в България ще продължават да умират млади хора по нелепи причини с нелепи обяснения.Докога ще продължаваме да си затваряме душиците и да си живеем в черупките и да си мислим,че сме застраховани от всичко.
12
3
 
44
 
! Отговори
за болката при бъбре преди 5 години
Болката при бъбречна криза, например, и не само-при камък в бъбрека е грандиозна. Казват,че това е най-голямата болка, която е възможно да получи човек, болката е по-голяма от болката при нараняване от куршум-това го пише в учебниците по медицина. При молба за лекарска помощ медицинския екип е следвало да го откара в болница-спешно, където да бъде третират с мощни обезболяващи, а след преминаване на болката камъкът да бъде отстранен. Лекарите знаят, учат , че НЯМА ПО-ГОЛЯМА БОЛКА ОТ ТАЗИ ПРИ
11
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, НЕ се самоубивайте! Това е позорно! Самоубийството е тежък и непростим грях, който води ада!
10
4
 
41
 
! Отговори
void преди 5 години
"скочил от 7-ия етаж на апартамента си"... без думи...
9
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9---------------------------------------Като не си осигурен нямаш право на безплтно болнично лечение.
8
2
 
73
 
! Отговори
Teo преди 5 години
Много рядко се среща толкова некомпетентно и отвратително заглавие. Какво е това "и ...", накрая? Щях да се въздържа от коментар, но пошлия начин, по който списвача на тази статия е решил да си докара кликове и импресии е потресаващ. Когато видях края на заглавието си помислих, че човекът някак си е успял да оживее по чудо, но очевидно "героят" пасквилописач просто е решил да се направи на интересен за повече читатели! А уважение към покойния ... е, него кучета го яли!
7
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъбречната криза не е за болнично лечение----абе малоуммник как да не е за болнично лечение , по другите държави къде лекуват бъбречните кризи , в гората ли ?
6
36
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
АЗ ИМАХ ПРОБЛЕМ С БЪБРЕЦИТЕ И СИ ГИ ОПРАВИХ С БИЛКОВИ ХАПЧЕТА НА ТОШКОВ!!!ИЗВОДА Е, ЧЕ С БИЛКИ БЪБРЕЦИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ ВЕРОЯТНО АКО НЕ Е СУПЕР ЗЛЕ ПОЛОЖЕНИЕТО!!!УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ТОЗИ НЕ Е ПОЛЗВАЛ БИЛКИ ЗА ДА СИ ОПРАВИ БЪБРЕЦИТЕ!
5
27
 
7
 
! Отговори
Митев преди 5 години
До АнонименБъбречната криза не е за болнично лечение. Лекува се от ОПЛ. А и по това време в Бургас имаше обявена грипна епидемия и са спрени хоспитализации, операции и свиждания. Не пиши глупости .
4
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко, тъжно, отчайващо.... Толкова много и често хората се самоубиват, защото нямат средства да се лекуват.
3
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бърза помощ посещава адреса но ако не си здравно осигурен те карат да подпишеш "доброволно" че не искаш да те отведат в болница . и така .
2
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как може да си толкова *** и безчувствен?! Ти си толкова ограничено същество, че изкарваш хората комунисти без да ги познаваш.....Човекът е умирал от болки, щом и Спешна помощ го е посетила. Явно състоянието му е било много тежко, болките нетърпими, за да се самоубие след това.Бог да го прости!
1
2
 
49
 
! Отговори
Neco преди 5 години
До ЧичоЕми то се знае,ОТЧАЯНИЕ!