Бдение в Кюстендил в памет на убития Валери

Участниците в него събраха дарения за семейството на мъжа
18 фев 2019 19:15, Красимир Ангелов
15
Бдение в Кюстендил в памет на убития Валери
Снимка: Булфото

Бдение в памет на убития в Кюстендил 35-годишен Валери Дъбов се проведе тази вечер на централния площад "Велбъжд" в града. Около 300 души участват в него, съобщава БТА.

Още по темата
Поставена е и каса за дарения за семейството на жертвата на побоя.

Участниците в бдението носят цветя и свещи. Предвижда се те да бъдат оставени по-късно на мястото, където е починал младият мъж.

Организацията за бдението е направена в социалните мрежи. Призивът е хората е да покажат, че са единни и не искат повече убийства в града.

При конфликт, възникнал вчера сутринта пред заведение в центъра на Кюстендил, бе убит 35-годишният мъж, а други петима са ранени. Участници в сбиването, в което са използвани ножове и остри предмети, са жители на Кюстендил, кюстендилското с. Слокощица и ромския квартал "Изток". Причина за смъртта на жертвата е прободна рана.

Арестуваният и заподозрян за убийството на Валери Дъбов в Кюстендил – 19-годишният Алекс Иванов, не се признава за виновен. 19-годишният мъж от клана Гольовците се предаде сам в полицията в 23,30 ч в неделя вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катуница 2011, Гърмен 2015, Кюстендил 2019
6
1
 
12
 
! Отговори
за мечета не знам преди 5 години
До МеломанАма за тая нашенска страхливост и наведеност,дето сега им викат толерантност и политическа коректност,и с тия "символични" стачки и протести нашите хора се прочуха по света!Чужденците направо се гаврят с нас!Казват "Вие вече сте европейци!" и направо си умират от смях!И уточняват:"Кои всъщност са българите,и кои-...?"Загубена работа!!!
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Призивът е хората е да покажат, че са единни и не искат повече убийства в града"... си го преместиха от 1ния в другият крачол.Ония отгоре тоже!
4
1
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Имената, Вили,...Не- звучат, Вали,...- Това- е, също- факт....
3
4
 
31
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Живота в България е наказание.
2
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бдения, декларации...Празни приказки. Убиха единственото дете на едно българско семейство.След 3 дни всичко минава и така до следващия заколен млад човек. А онези от гетото ще продължат да си я карат по старому с мълчаливото съгласие на управляващите
1
4
 
16
 
! Отговори
Меломан преди 5 години
А мечета ще има ли?