Продължава издирването на изчезналото 2-годишно дете

Според полицията, малкото не може да стигне далеч
19 мар 2019 08:45, Петя Славова
44

Спасителната операция по издирването на изчезналото дете от бургаското село Равнец продължава и днес.

Издирването бе прекратено вчера вечерта, а днес продължава в светлата част на деня. В късния следобед на 18-и март в операцията се включи и хеликоптер, предаде Bulgaria ON AIR.

От полицията разпространиха снимка на малкия Юлиан. От там уточняват, че детeто има вроден недъг и влачи едното си краче и едва ли може да стигне далече.

Още по темата

Засега отхвърлят версията, че то е отвлечено. Майката се надява детето да бъде открито. За последно момченцето е видяно към 18.30 часа на 17 март до лозов масив в края на селището.В деня на изчезването си момченцето е било облечено със светла връхна дреха с дълъг ръкав.

Юлиян Иванов Митков (Онур) бил там заедно със свои близки, които празнували рожден ден в стопански двор в района, уточниха от полицията. Оттогава от него няма и следа. Семейството им има 14 деца. Преместили се от Несебърско в Равнец преди няколко години.

В издирването на детенцето са включени части на полицията, жандармерията, жителите на цялото село също са на крак. Районът се претърсва сантиметър по сантиметър.

Призовават се гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението на детето да сигнализират незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Една българа преди 5 години
Вместо хеликоптер да бяха извикали следово куче, обучено, от военните или полицията. Поради силната и натрапчива вродена миризма на този етнос щеше да има повече полза и досега да са го открили, ако е наистина изгубено.
29
0
 
18
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До 33Сега са 14, но след 30 години тези 14 са станали вече 140. И всичките тези 140+ индивида са с нулев принос за обществото, с нула платени данъци, с нула дни трудов стаж, с нула осигуровки и накрая ревът, че държавата и данъкоплатците им били длъжни, а в същото време хора с по 40+ години трудов стаж и със стотици хиляди левове платени данъци мизерстват за да има за тези мързеливци! Ето това е основния проблем, че държавата краде от работещите за да дава на мързеливите!
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявам се, ама 14 деца...В Китай не даваха повече от 1 дете, после май разрешиха по 2, е какво да коментираме. И у нас трябва да има подобни ограничения.Направи ти 14 деца, после искай от държавата(от другите хора) помощи. Ами как се опазват 14 деца. Това си е направо група от детска градина. Това са хора без мисъл в главите, ние какво сме виновни, че някои се плодят като хамстери.
27
1
 
15
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До ГОСТНапълно е възможно.Не видях бащата.Може да го е шитнал без да каже
26
2
 
17
 
! Отговори
ГОСТ преди 5 години
До шматка 27 Отвлечено или продадено? Доколкото разбрах ,тази жена има 14 деца ,що пък да не продаде едно ?
25
1
 
36
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
За да осиновиш дете и да се грижиш за него, трябва преминеш през различни проверки, да докажеш, че имаш дом и постоянен адрес, че имаш работа и доходи достатъчни за покриване на текущи сметки, храна, здравни осигуровки, и това дете няма да живее в нищета и мизерия.Че ще имаш възможност да го възпиташ и образоваш.НО...за да създадеш и родиш дете, никой не го е грижа за това...Можеш да нямаш нищо, да не си образован и живееш в мизерия, но да раждаш колкото искаш и можеш...И това е нормално???
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора,да помогнем тази ценна за обществото семейна клетка и да направим SMS кампания за събиране на средства за закупуването на един елекропастир ,кмета да отдели една трънлива поляна и там да заградят най хуманно цялото стадо и да не бяга повече!То сега докато намерим едното ще вземе да изчезне някое друго!
23
1
 
20
 
! Отговори
Стилиян преди 5 години
Незнам ама колко далеч може да отиде едно две годишно,колко хора разиграват тия ***.Незнам ама хич не им вярвам.
22
5
 
24
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Това дете е отвлечено.Майката сама каза че има такава вероятност.Детето е недъгаво и е идеално за просия.Търсете го на някой площад в Германия Франция и тн
21
3
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
В ромското гето в бургаското село Равнец, където снощи изчезна 2-годишно момченце, днес се намира майката на детенцето Цветанка Ангелова.ЖЕНАТА КОЯТО Е НА 36 ГОДИНИ ЗАЯВЯВА , ЧЕ Е В ШОК ИМА ВИДЕО С НЕЯ В НЕТА: ЦВЕТАНКА АНГЕЛОВА ЗА ИЗЧЕЗНАЛОТО СИ ДЕТЕ
20
1
 
18
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Урой и Онур ги намериха.Сега търсят Юлиян
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 30 години в жалката България няма да има християни.
18
0
 
24
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
внесли като данъци в общия бюджет? И да теглим една черта и да видим точно колко ни връща едно подобно семейство назад! И после отидете пред парламента и питайте депутатите от всички партии как точно оправдават това, че семейства с нулев принос за обществото ползват милиони от държавния бюджет, а семейства със стотици, хиляди левове платени данъци нямат право дори на жалките 30-40 лева детски, какво остава за друго? Свършете си работата един път поне и задайте правилните въпроси!
17
1
 
29
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Въпрос към журналистите: Попитайте колко струва цялото това издирване досега и КОЙ ще плати цялата тази история? Нали алпинисти като се изгубят, те или семейството им плащат, та как ще се съберат парите от тези "социално слаби"? А давате ли си сметка, че на третото поколение само това семейство ще са поне 160 индивида (едно малко село). И това е само едно семейство! За какво ги хрантутим? Я извадете справка като журналисти колко са стрували на нас данъкоплатците тези 16 индивида и колко пари са
16
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното доказателство за българската злоба с това сте известни по целия свят, така наречените хора като вас са обитавали средновековието племена в 21 век разликата е НУЛА.
15
1
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
Да не са изгубили 2 от 14-се те си деца!!!Първото дето го изгубиха се казваше Урой, а сега са изгубили Онур :)
14
2
 
27
 
! Отговори
Форестър преди 5 години
Тия ....може ли да са толкова гениални да са продали *** и да вързват за зелен хайвер цялата държава да го издирва, че уж е изчезнало. Как мислите?
13
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо помощи, да им бяха раздавали противозачатъчни средства и да ги ограмотят малко как да ги използват, а не да раждат безконтролно.
12
3
 
40
 
! Отговори
kenef преди 5 години
Двама старци умряха от студ и глад в едно село тая зима, за тях никой не се беше затъжил. А само една стотна от разходите за търсенете на това дете биха им усигурили зимата. Ай сиктир, да пада в трапа тая държава!
11
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко струва тази мащабна акция на бюджета?