Трактор отне предимство на кола, 73-годишен мъж загина

Тежкият инцидент е станал в град Славяново
25 мар 2019 11:25, Красимир Ангелов
19
Трактор отне предимство на кола, 73-годишен мъж загина
Снимка: Булфото

73-годишен от град Славяново загина след катастрофа в града, съобщават от Областната дирекция на МВР в Плевен.

Сигналът за инцидента е подаден на 22 март. Тогава в града 24-годишен местен жител, при управление на трактор "ЮМЗ", при излизането от стопански двор е отнел предимството на правилно движещ се лек автомобил ,,Рено Канго", управляван от 73-годишен мъж. Последвал удар, след което лекият автомобил се е ударил в крайпътно дърво.

При инцидента са пострадали водачът и пътуващата на предна дясна седалка 72-годишна от същия град. Транспортирани са в спешен кабинет към УМБАЛ ,"Д-р Георги Странски" - Плевен с опасност за живота. По-късно 73-годишният мъж е починал. Пътничката е настанена в Неврохирургия.

Местопроизшествието е посетено от полицейски служители и е извършен е оглед. Тестът за алкохол на водача на колесния трактор е отрицателен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Но.1 БрадватаТи или не можеш да четеш или си след мозъчна ампутация!Пише "колата се е движила правилно"! Пишело 40 това е твоя коефициент на интелигентност! Хе, хе, хе!
15
2
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
Мислиш ли че коментара ти е смислен и има нещо общо с темата ? Или ти си на принципа,,Бате ,треба да напраим 50 публикации за да ми платят" Забравил си да напишеш че тракториста е братовчед на Цветанов.Твойте празноглавци веднага ще се хванат.
14
0
 
10
 
! Отговори
ikar преди 5 години
До КАТ да се закриеВеднъж на кръстовището на ул. Съборна и ул. Цар Калоян една млада жена завиваше без мигач. Когато й направих забележка, учудено възкликна " *** аз да не те задминавам?". Какво повече да се каже? Нагласена, гримирана с прилична кола, но акъла й не стига и магарешка каручка да кара.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
В едни други, стари времена, за да се шофира трактор беше необходимо: трактора да има регистрация, да има работещи фарове, мигачи, габарити, да е минал технически преглед и тракториста да има категория "Т" в свидетелството за правоуправление. Сега нека всеки малко се замисли и сам да си отговори, колко от тракторите и "трактористите" движещи се в момента по пътищата в България отговарят на тези услови. Не че няма, а колко като процент. Не може да си стрелял на стрелбище и да ти дадат снайпер.
12
1
 
21
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Над 90% е вероятността тракториста да е неграмотен и да не знае как се излиза на главен път.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато е излизал от стопанският двор на главен път този тракторист не е ли знаел че трябва да спре да се огледа и ако не идва автомобил тогава да се включи в движението. Така ли се изхвърча на път с предимство. Това е голяма машина и с 60 км да се ударите в нея резултата че е плачевен. Достатъчно е да нацелите задната гума на трактора която е висока 2 метра и дебела 50 см и сте заминали при свети петър. Бог да го просто човека 70 години не е имало кой да го убие но се намери един 24 годишен.
10
0
 
0
 
! Отговори
до физичника, преди 5 години
ами аз затова си житкам с една "Каптива" . Надявам се така да си вдигна вероятностите в оцеляването ми по българските пътища
9
1
 
10
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 5 години
"правилно движещ се автомобил Рено Канго" - откъде изкопахте тази превишена скорост, газ до ламарината, 200 км/час, ....Просто тракториста е карал на принципа "аз съм по-голям и за мен правилата не важат", а това става в държавите, в които няма контрол за спазването на правилата, каквато е и България.
8
0
 
12
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 5 години
По принцип затова има Закон за движение по пътищата - за да наложи някакви правила за движението и да не стават такива сакатлъци. Лошото е, че сега МПС-та управляват хора всякакви, вкл. без шофьорски книжки или с шофьорски книжки, за които нямат право, понеже са неграмотни, а такива стават все повече по пътищата на България. Нищо чудно и в този случай, трактора да е управляван от човек, който даже не знае, че има Закон за движение по пътищата, не познава правилата, пътните знаци и маркировки.
7
3
 
2
 
! Отговори
м дааа преди 5 години
жалко за хората, загинали и живи дето ще се влачат по следствия.Но не вярвам трактора да се е появил с "*** газ" , и като знам че повечето пътища из Бг са с ограничения на скоростта 20 км/ч под нормалното за дадения път.... ама така са повечето , щом не му пресвяткат от насрещното за радар- газ до ламарината
6
2
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Казваш, че трябва или да спрем да се возим в кола или да се движим с танк, защото според теб законите на физиката имат предимство пред закона за движение по пътищата. За да не си носиш и ти предимството на оня свят, защо не се върнеш да живееш в пещерата?
5
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Законите на физиката винаги са имали предимство пред закона за движение по пътищата. Сега предимството ще си го носи на оня свят.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Vij ti...kolite v rbg imat imena.... a horata imat samo tabelki s nomera... hahaha....
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Dobre che ne mogat da letiat tea traktori....savsem bez korab sha ostanem...ne samo bez machta...
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
22.03.19М даааа пак сме в крак с времето
1
9
 
3
 
! Отговори
Брадвата преди 5 години
Има знак 40 преди изхода, има и знак ИЗХОД, с колко е карал загиналият?