Албена се превръща в столица на модата това лято

В курорта ще се проведе деветнадесетото издание на Модна фиеста
18 апр 2019 11:41, Красимир Ангелов
2

По традиция Албена и това лято ще бъде столица на модата в България. В курорта ще се проведе деветнадесетото издание на Модна фиеста.

Шоуто ще бъде няколко дни, като с годините то се превръща в символ на историята на модата у нас. Мариана Аршева е продуцент на фиестата, която събира модели, дизайнери, светски личности и много хора на едно място в рамките на няколко дни. Тя разказа в студиото на "България сутрин", че вече има поколения дизайнери, които се представят на фиестата.

"Българската мода не се различава от световната мода, особено сега. Много е важно за всички наши дизайнери - те трябва да се показват, за да могат да видят хората до къде са стигнали, какъв е техният стил, какво са създали до момента", каза Аршева пред Bulgaria ON AIR.

Тя допълни, че модната фиеста в Албена тази година ще се проведе между 13 и 16 юни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият нормален, непрезастроен, озеленен и подреден курорт у нас, с хубав чист плаж, запазил човещината и културата си, ненаблегнал на чалга запоите и останалите елементарни забавления, предназначени за неособено развитите в културно и интелектуално отношение хора.Единственото място по морето у нас, където все още бихме почивали.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
най-скучния курорт,без никави атракций..пенсионерски курорт.няма да стъпя отново там и изобщо в варненско...