Автобус на градския транспорт блъсна 81-годишен мъж

Дядото е приет в болница в тежко състояние
24 апр 2019 17:22,
2
Автобус на градския транспорт блъсна 81-годишен мъж
Снимка: pixaBay

81-годишен мъж беше блъснат на пешеходна пътека от автобус от градския транспорт в Пловдив, съобщава bTV. Той е в тежко състояние и е настанен в болница.

Сигналът за инцидента е подаден в 11:45 часа днес. Движението в района на кръстовището на ул. „Съединение”, където стана инцидента, бе затруднено.

По-рано днес в София също се състоя инцидент с автобус от градския транспорт, който се удари с кола в местността "Камбаните". От катастрофата бяха засегнати и няколко паркирани автомобила. Пострадали при инцидента няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема е че автобусните водачи не са професионалисти. По времето на недоносеният соц. за да вземем категория за професионалист минавахме през най ситната цедка. 6 месеца ни разчанчваха от каране и листовки. Поставяха ни в най трудните ситуации които можеха да измислят. Ако не успеехме да овладеем автобуса ни късаха от раз. А може да си представите как се овладява 10 тонен автобус ако нямаш професионална подготовка. 5 години карах автобус а след това минах на ТИР. С тира е по спокойно.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо чудно, като знам как шофират автобусните шофьори.