Откриха бащата на изоставеното бебе в Пловдив

Мъжът остава 24 часа зад решетките
24 апр 2019 22:37, Петя Славова
32
Откриха бащата на изоставеното бебе в Пловдив
Снимка: Reuters

Арестуваха бащата на изоставеното 6-месечно бебе в Пловдив. Задържан е 28-годишен мъж, който до този момент давал противоречиви показания пред полицията, съобщава bTV.  Въпреки че не е ясно още кой е изоставил бебето и майката да се издирва, бащата остава зад решетките 24 часа.

Още по темата


Бебето е гледано добре и няма заболявания. Никой от района на паркинга, който се намира в близост до детска градина, не е видял хора, които да оставят бебе. То било поставено на земята. Мъж, който паркирал автомобила си, го забелязал в последния момент, казват от полицията.

Социалният министър не изключи възможността, ако родителите, изоставили детето бъдат открити, да продължат да се грижат за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
,.,., преди 4 години
Кой знае още колко деца имат тези....Бебето е гледано добре и няма заболявания... явно е приготвено за продан.Паркинга е бил място за размяна с някой грък,и бащата е следял отдалече, обаче бдителен шофьор е видял бебето между колите и им е развалил"бизнеса" затова и "родителите" са се изпокрили.И затова сега дава противоречиви показания.
16
0
 
6
 
! Отговори
??? преди 4 години
Защо няма снимки,имена.....
15
0
 
6
 
! Отговори
М дааа преди 4 години
Невежеството е същото на всякъде, скоро гледах репортаж за тукашните роми, и като купят булката, мъжът и я ... без презерватив, защото всички знаят че бременността е най-сигурното противозачатъчно.
14
0
 
7
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Значи ако ги намерят, пак ще им дадат детето!?! Те ясно показват, че Не го искат. Другия път ще го умъртвят. Освен това на тази "майка" и другите й деца са в риск от същото. Без да съм соц.работник или психолог, ми е ясно. На министъра не му ли е ясно ?
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И сега ще е окаже, че имат други 8 деца и това им е дошло в повече!
12
4
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
А !!! Че го пущат !!! Нали требе да гласува за ГЕРП !!!
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги се придава голяма тежест на майката, но виж сега арестували бащата. Че той какво да направи. Бебето си има майка.
10
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Паметник да му направим за приммер и почести
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо изобщо са си правили труда да го търсят? Той сигурно е бил зает да прави друго. А колкото до въпросите на номер 12 - Ти очакваш от тоя примитив да мисли в перспектива, да предвижда последствията от своето решение? Хаха. Той вероятно има IQ колкото табуретка и просто е искал да си допие ракията на спокойствие
8
0
 
21
 
! Отговори
Интересува ни, преди 4 години
каква помощ ще им отпусне държавата на тези, за да си вземат обратно детето? Моля, информирайте ни по този въпрос.Другият важен въпрос е, ще се потърси ли сметка на този "баща" за това, че е оставил детето направо на земята и то на паркинг! Ако е психически нормален, той би трябвало да съобрази, че това е най-сигурният начин някой да прегази бебето, след като е било тъмно. А гладните бездомни кучета? За това помислил ли е?С други думи, как ще докаже, че не е имало предумисъл детето да загине?
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те го изхвърлили, но социалният министър се надява да продължат да се грежат за нето!!! Що за безумие?
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно, сега почват да ги убеждават да не правят повече така. И те са хора, и те ще разберат, че е грозно да си захвърлиш детето на улицата. Ще се почувстват засрамени, най-малкото.
5
0
 
23
 
! Отговори
нотариално заверено преди 4 години
Сега тоя "родител 1" ли се явява -или пък е "родител2".....??!
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как са казвъ ?
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преводач използван ли е по времето на разпит?
2
2
 
33
 
! Отговори
БГ реалити преди 4 години
Шведи ли са родителите на изосташеното бебе?
1
0
 
31
 
! Отговори
Българин преди 4 години
абе с две думи ц***ска работа. Арестувайте така наречените родители и дайде детето в институция и да се свършва с тази история.