Шофьор на микробус се ядоса на проверка и блъсна полицай

Тръгнал рязко и съборил на земята служителя на реда
25 юни 2019 21:10,
39
Шофьор на микробус се ядоса на проверка и блъсна полицай
Снимка: архив "Булфото"

56-годишен шофьор на микробус блъсна полицай след като не се вслуша в нарежданията на служителя на реда, съобщава полицията в Добрич. Полицаят е настанен в градската болница без опасност за живота.

Още по темата

Шофьор не спря за проверка, блъсна и рани тежко полицай

На 24 юни при провеждане на полицейски мероприятия в село Карапелит, област Добрич, е спрян за проверка пътнически микробус с добричка регистрация, управляван от 56-годишен мъж от Добрич. Водачът на превозното средство не изпълнява полицейските разпореждания, потегля рязко и събаря на земята полицейския служител.

След инцидента служителят на МВР е настанен в болницата в Добрич с контузия на главата, мозъчно сътресение и охлузвания, без опасност за живота.

56-годишният водач на микробуса е задържан.
По случая е образувано следствено дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЕ , ти пък сега , защо ще се криеш? Това означава че си в нарушение , нали ? :))) Но на запад всички спазвате правилата, нали ? Онзи ден гледам един.... най вероятно нашенски , но с Швейцарски номер и си метна цигарата през прозореца...Много ми се иска да го видя да го прави в Швейцария .... муахахахах...ще му разпорят задното отверстие...иначе тука всички сте ербап...
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живея на запад от 7години ,по улиците не можеш да видиш жив полицай, камо ли катаджия да те спре ,вечер стават ралита по улиците при нас взеха да се крият ,да те "пазят",от кого от самите тях, за съжаление не ми се кара в приказно хубавата ни България, и не мога да се наслаждавам на красота и спокойно каране а трябва непрекъснато да дебна по храстите за някой който ни "пази" ,от кого? Мисля ,че вече ни дойде в повече. Така ,че бой по капата ...
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В малките градчета и села , че и в кварталите на по големите публично се знае кой кара без шофьорско книжка, кой с купена, кой си пийва и си позволява да кара, кой с наркотици и пр. Какво прави кварталният и оперативният там и КАТ , не ги ли знаят или не щат да стават лоши? Тех спрете навреме най напред там в квартала на место, а не човек като е тръгнал за добро или лошо на път с час да ги спират за било и не било.
27
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ви ли е ясно,че не е задължително да се извърши полицейска проверка само при видно нарушение.По вашата логика някой цял живот може да кара без книжка и да не бъде спиран понеже не показва нарушение по пътя.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото си е търсил си е намерил.По каква работа ще го спира без нарушение.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шофьора се ядоса и го сафардоса, разкърви му носа чак до алиброса...
24
3
 
17
 
! Отговори
Айбол преди 4 години
Колеги шофьори, обикалям цялата страна с камиона,дупки като в Добрич не съм виждал никъде. А колкото до бусаджията, най-вероятно с шофиране си изкарва хляба,смятай на какво е бил подложен за да блъсне полицай....
23
0
 
35
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Ако бяхме нормална държава, полицая щеше да е застрелял нападналия го проверяван. Също така, ако бяхме нормална държава, полицаят нямаше да го е спрял хей-така, да го проверява, освен ако нападателя не е извършил нарушение!
22
0
 
5
 
! Отговори
до 16 преди 4 години
Май мислиш хората за найвници,това са доста спорни категории кой кого пази ,пазения дали иска да го пазят ,пазенето дали не му излиза солено ,може би хората искат да променят нещата ,а някой ги пазят това да не стане...пазене на статуктвуто......
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на амазонката Ани от Болярово! Осъди ги окончателно заради геноцида над стадото и!
20
1
 
5
 
! Отговори
Кина преди 4 години
Още ли не е осъден ?!
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17 Гусин палисай защо ще ме спирате без нарушение ? Това първа втора по малко злоба, утре и вие може да сте като нас, трето повече култура. Ние хората не сме ***.
18
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След всички победоносни избори, управляващите вдигат я стаж и възраст за пенсия, я тока и водата, я гражданска отговорност и винетката! И с право - Щом ни избират, значи одобряват! Народа е като дамите! Колкото по здраво го брулиш, толкова повече те обича и уважава!!! Антрополозите го наричат Стокхолмски сидром.
17
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14И кое е неграмотното? Ако ти я бяха вдигнали от 200 метра щеше да кажеш тоя що ме спира без нарушение, нали ***?
16
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Народът е смазан, унижен, озлобен и безнадеждно *** и завистлив. Няма да се надигне скоро.Търпи крадливите си политици, а посяга на тези, които са призвани да го пазят. Този народ върви към самоунищожение.
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че наблягат на ,,войната по пътя" означава най вече, че скоро пак ще ви вдигнат с 10 пъти застраховката ,,Гражданска безотговорност"! Много обезщетения изплащали! Заедно с родителите, братята и сестрите, 17 братовчеди на пострадалия дром поискали обезщетения и адвокатите го постигнали! С тлъст % за тях, разбира се!
14
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре е направил... те станаха много нагли тес .. ТИ си глеаш кефа, той идва и ти са бърка и мята пищаци-мищаци ...
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колега не се притеснявай толкова си умеят полицаите. На мен ми се е случвало в града при натоварено движение да ми се дава полицейско разпореждане да давам на задна понеже късно са вдигнали палка. Неграмотност . Такова нещо при милиционерите не ми се беше случвало - шофьор съм от 45 години и до сега немам никакво нарушение.
12
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Войната по пътищата е измислена за да имат предтекст да ви снимат като в Биг Брадър и да пълнят хазната."СПРИ ДА КАРАШ КАТО *** И НИКОЙ НЕМА ТЕ ГЛОБИ!!!!
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 8. Войната по пътищата е измислена за да имат предтекст да ви снимат като в Биг Брадър и да пълнят хазната. Когато ги попитаха за Бонус Малус колко трябва да се намали цената на гражданската за примерните водачи една от тях се изцепи че неможело повече от 25 % защото видите ли примерните водачи били в повече от нередовните и щяли да са на загуба. А за непримерните водачи малуса щял да бъде 400 % . Разбирате ли как ги въртят нещата а за какви ни мислят но се досещам за баламурници.