Жрици на любовта тормозят цял блок в Русе, хората на протест

Проститутки и травестити са окупирали спирка на пътя за Букурещ
29
Жрици на любовта тормозят цял блок в Русе, хората на протест
Снимка: Reuters, архив

Хора от жилищен блок в Русе излизат на протест срещу проститутките в района.

Те разказват, че от години пространството около сградата се е превърнало в свърталище на жриците на любовта.

Жени и мъже предлагат платена любов на спирка наблизо.

Блокът се намира точно на международния път за Букурещ и обитателите й се оплакват от шума и мръсотията, които съпътстват платените услуги. Стигнали са до крайната мярка да излязат на протест, защото въпреки сигналите им, институциите не могат да се справят с проблема.

"Организираме протеста заради проституцията, която ежедневно се извършва в района на блока. Събират се повече от 10 човека – и проститутки, и травестити. Това е един голям тормоз за хората", казва Пламен Митев, организатор на протеста, пред Нова тв.

"Те стоят на спирката. Децата ни ги е страх да се прибират сами. Проблемите продължават въпреки жалбите, които подаваме”, коментира един от протестиращите.

Според Пламен Митев проблемът е от години.

"Подавали сме сигнали до прокуратурата. Подаваме сигнали до полицията. Оттам идват, разгонват ги за час – два, но после пак се връщат", обяснява още той.

Освен това са превърнали района в тоалетна.

Едно от исканията на хората е поне да се сложи химическа тоалетна, за да се реши поне проблема с хигиената.

"Смятам, че Общината реагира адекватно. Районът е окосен, почистен е, поставени са пейки. По график, два пъти седмично се почиства  и подлезът, ако е необходимо се почиства и чрезвичайно. За наличието на проститутки следва да се сезира прокуратурата и полицията. До колкото съм запознат, ръководството на областната дирекция е запознато с проблема и предприемат мерки, но ясно са необходими и допълнителни такива", коментира Георги Игнатов - инспектор от отдел "Екология" в Община Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
решението е да се направят публични домове в района на дунав мост, за да има контрол, да им се прибират данъци и т.н.
12
2
 
2
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 5Трол фабриката в Санкт Петербург скоро ще фалира. Вземи си търси друга по-сериозна работа.Демокрация има в Германия, Швеция и Холандия.В България има комунизъм. Все още.Ние по-големите помним, за разлика от децата.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на месеца да им пускат по веднъж
10
4
 
27
 
! Отговори
РЕШЕНИЕ преди 4 години
Нали искате решение за проблема, ето Ви го:Поставяте едно хубаво осветление и 1 - 2 камери. С тях ще се вижда денонощно кой стои на спирката, кой заработва на спирката, кой идва да наеме услуги на спирката и т.н. ..и качвате линка онлайн.Още докато разберат че са снимани "клиентите", ще спрат да идват. Когато разберат и нарко обвързаните и те ще спрат да продават и купуват там. Когато няма клиенти, няма и продавачи. Ако искате светкавичен резултат, поставете 2 съобщения за камери и утре щееОК!
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1, ти си част от тази кооочина, но някакси изпъкваш. Първенец си във всичко което си изброил.
8
2
 
9
 
! Отговори
Леля Катя преди 4 години
Жаби, жаби, жаби, файда нема. И не са жрици на любовта, а жрици на секса. А "и пр.оститутки и траве.стити" е все едно да напишеш и зеленчуци и краставици.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кой блок става на въпрос
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил съм студент в Русе 1988-1989 г. и още тогава Дунав мост беше свърталище на ***. Имаше даже колежки от университета които ходех и си изкарваха парички за дискотека и за нови дънки от Кореком. После когато дойде демокрацията много хора успяха да си стартират частен бизнес с парите, припечелени от жените или дъщерите им.
5
3
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Така е в демокрацията, всеки има права, комитета от Хелзинки да номинира някой от травеститите за човек на годината ;) !!!
4
5
 
5
 
! Отговори
ванката преди 4 години
никой неможе да бутне електората на герб !!! щом им пречи на хората ще се изместят в друг квартал ... докато герб съществува така ще е
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
офф какво реват моралисти.. трябва да малко на суша да усетят малко жегата.Със свещ ще търсят проститytki. (и думата жрица на платената любов ли цензурирахте?) Наближаваме манастира вече.
2
4
 
9
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Той няма как да говори така на баща си, щото не го знае кой е, а вероятните са десетки!
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това си е организирана престъпна група.