Тол системата тръгва пробно от 16 август

Цената за камиони над 12 тона ще бъде 12-14 ст. за километър
16 юли 2019 20:00,
11

Тол системата тръгва пробно от 16 август. Цената за тежкотоварни камиони над 12 тона ще бъде от 12 до 14 стотинки на километър, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата


Вече са инсталирани 80% от камерите, които ще следят за спазването на правилата по републиканските пътища, влизащи в обхвата на тол системата.

23 от старите камери за контрол на трафика на АПИ вече са преоборудвани, така че да следят за некоректни шофьори.

Предвиждат се и отстъпки за бизнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До Бизнесмен с АудиБизнесмен на българска почва?!Те такова животно нЕма!
7
0
 
3
 
! Отговори
Ай ся.. преди 4 години
и след седмица.....ще спредано Боко успее да се снима и нареже лентички преди да я спрат след пускането и..уж щеше да бъде 30 ст на км.... стана 14вече се похарчиха 300 милиона ..3 год ще плащаме масрафа на Капш ..и 15 % комисион послепълна баклава..
6
0
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Да не стане като с електронните винетки? 6 месеца проверки и накрая петел на старобългарски.
5
5
 
6
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 4 години
Аз пък не мога да ги разбера тия, дето се клатушкат по магистралите с някакви трошки, че дори и с камиони. Без причина задръстват магистралите, а дори не плащат повече за ТОЛ-а от хората със скъпи коли.Магистралите служат, за да могат успелите хора да си покажат новите скъпи коли. Иначе, за придвижване от едно място до друго, магистралите не са удобни. По-добре си вземете хеликоптера - хем по-бързо ще стигнете, хем пилотът ще трупа опит.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А мазника от клипчето провериха ли го за апартаменти. Аз само да питам, че мазната физиономия и хитрите очички не лъжат, в далаверимпекс е.
3
0
 
9
 
! Отговори
Тиквар преди 4 години
Не е ли много несигурна и уязвима? Все пак има компютри. Неспособниците могат да върнат преброителите по кантоните, да плюнчат молива и да дращят в тефтеря. Според тези копанари събирани по ниви, ливади и обори, тефтера си е тефтер. Стига да не е на Златанов. Че бб и цц много се ядосват.
2
11
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 4 години
Браво на правителството и лично на премиера ген. Борисов, че успя в кратки срокове да внедри тази ефективна система, която дори по песимистични прогнози ще донесе по един милиард в хазната всяка години! Еди милиард на година живи пари за всички нас! Пари за магистрали, детски градини, фабрики, заплати, развитие на селското стопанство (принцът на Катар каза "Колкото агнета произведете, всичките ще ви ги изкупим!")Браво!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да има машинно гласуване, а машинно таксуване.