Слънчев бряг се сдоби с осветление на плажа

Плажната ивица е дълга над 10 километра
21 юли 2019 17:29,
30
Слънчев бряг се сдоби с осветление на плажа
Снимка: Pixabay

Трийсет и един стълба с общо 93 мощни лампи осигуряват тристранно осветяване на плажа в к.к. "Слънчев бряг" нощно време. Ивицата е първата по нашето крайбрежие, която по цялото протежение е с изградено осветление. Вечер са осветени пясъкът, част от морето и крайбрежната алея. Новите лампи са монтирани на високи пилони, на всяка точка има по три тела. Това съобщи управителят на плажната ивица Кирил Спасов, пише БТА.

Още по темата

Целта е осигуряване на безопасност, комфорт, естетична нощна атмосфера, максимална сигурност за туристите. За нас това е основен приоритет. Гостите, без да имат притеснения, могат да се разхождат по плажа и нощем. Непрекъснато получаваме много високи оценки и добри отзиви от експерти, проверяващи, туристи, за нивото, на което се поддържа ивицата - чистотата, сигурността, охраната, осветлението. Постигнали сме 100 процента удовлетвореност на посетителите на плажа, каза Спасов.

Ивицата в "Слънчев бряг" е дълга над 10 километра и на места е широка повече от 60 метра. Специални машини почистват плажа, използват се най-ефективните техники за обработка на пясъка, които улавят боклука след пресяване, а после заравняват обработените терени.

Машините чистят всеки ден в часове, в които не създават дискомфорт на плажуващите. Освен машинно, плажът всекидневно се почиства и ръчно. Забавлението на туристите е гарантирано с разнообразни атракции - водни спортове, сърф, плажен волейбол и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
4
 
! Отговори
Плюнка Бряг преди 4 години
Нощем плаща ли се за шезлонг
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слънчев Бряг имаше потенциала, да стане световна дестинация, на която се провеждат редица фестивали, хиляди събития, да бъде красиво място за отдих, култура и забавление ... За съжаление, поради слабостта и корупцията, сега е седалище на мутри, сутеньори, пласьори и бизнесмени, дето си сменят цветовете при всяка смяна на властта.
18
0
 
7
 
! Отговори
Sasho преди 4 години
Браво на хората изградили това съоръжение, но на бас че до края на тази седмица 28.07 всичко ще е пометено, окрадено, и дадено на вторични ! Иначе браво ! Можеха и Октомври да ги сложат
17
1
 
3
 
! Отговори
vn преди 4 години
На Златни пясъци е така от години, уа
16
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който не му харесва да ходи в Пацавурия.
15
8
 
7
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
Най доброто място за почивка.Поне за мен.
14
3
 
12
 
! Отговори
Орлин певеца преди 4 години
Родният Слънчак не е демодак! Вместо хищната акула, мазничка фекалка плува. Вместо пясък и вълнички имаме бетон за всички! Вместо тишина, покой има дрога, мутри бой! Даже хич не му мислете, към Слънчака вий тръгнете!
13
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По - як курорт на балканите от Слънчака - няма.!!!.
12
4
 
15
 
! Отговори
Gogo преди 4 години
Добра реклама, но пак няма да се получи.Не отивам там дори и пари да ми дават, та каму ли Аз да плащам. Успех на комплекса.
11
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер си е курорта. Развалиха му имиджа медиите и разни коментаторчета, които не са стъпвали там от 20 години. Има достатъчно за всички, включително и тези, които искат напълно спокойна почивка. Курорта е голям и е в протежение на километри. Няма нищо нередно в местата за забавление, десетки хиляди са ни предпочели пред черна гора и гърция заради това. Пощурелия Валери Симеонов съсипва неща градени с години. Дали Гърция не е платила на бтв и нова за очерняне и обобщаване на Черноморието ни?
10
6
 
13
 
! Отговори
Браво! преди 4 години
Повече такива положителни новини :))
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е , сега може да спрат да чур..кат и а..ка.т на палажа
8
4
 
21
 
! Отговори
некой преди 4 години
а през 2113 година ще очакваме да направят и функционираща канализация....само да напомним, че римляните са има канализация, когато България я е нямало на картата, а това е било много, много отдавна...
7
5
 
5
 
! Отговори
Пиян Британ преди 4 години
Ура, че правим балконин на светло!
6
4
 
19
 
! Отговори
некой преди 4 години
браво, най-после и в България откриха електричеството, добре дошли в 21ви век
5
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кой го плаща това осветление ? хотелиерите /олигарси ли ? ми Не !*** работещия беден плаща ,а не може да си заведе децата за 3 дена на море
4
6
 
24
 
! Отговори
Бай Ганю преди 4 години
Здраво и неуморимо продажните драскачи ЛЪСКАТ бастуна на родните мутро хотелиери за да се върнат туристите. Всеки ден измислят нещо "хубаво" да ни занимават с тоя години мафиотизиран комплекс. Каквото и да правят ще им трябват години за да ни върнат от Гърция. И когато се научат да уважават българския турист като човек и клиент и спрат да третират чуждия турист като касичка измъквайки му парите с някакви селяндурски номера може и да позапълнят хотелите си. И шезлонгите ...
3
3
 
9
 
! Отговори
Носталгия преди 4 години
А къде остана нощното къпане и още нещо в топлите летни нощи....
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да мога вече да се плюят вечер на плажа. Те май за това го направиха това.Нещата почнаха да придобиват животински измерения.
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се дават на гостите и фазанови пера, защото в древния Рим след неколкодневни запои са си бъркали дълбоко в гърлото за да повърнат и да имат възможност да продължат с пира.