Затварят "Струма" край Благоевград до четвъртък

Ще се извършват ремонтни дейности на проблемен участък
24 юли 2019 09:39,
15
Затварят "Струма" край Благоевград до четвъртък
Снимка: архив, Булфото

Автомагистрала "Струма" край Благоевград ще бъде затворена в посока София до четвъртък заради ремонт на фуга.

Ремонтните дейности започнаха от вчера. Проблемният участък е на моста над река Логодашка.

Много от шофьорите са объркани от маркировката и се въртят в кръговото кръстовище в района, вместо да продължат по главен път Е-79.

Ремонтът ще продължи най-вероятно до четвъртък, обявиха от фирмата изпълнител. Оттам напомниха, че магистралата все още няма Акт 16, предаде bTV. Следващата седмица може да бъде затворено и другото платно – в посока Кулата.

Отсечката беше открита в края на май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: БлагоевградремонтАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
0
 
! Отговори
Kalin72 преди 4 години
До верно лиДа, пуснаха я и заради PR, и заради облекчаване на движението. Има знаци, ограничаващи скоростта на 90 км/ч, а който кара по-бързо и му се случи случка, да не мрънка, а да спазва закона - в случая е прав (закона). Недовършена магистрална отсечка, пусната, за облекчаване на движението.И да, дори и на Запад го има това, само че там няма тържествено откриване и помпозни нищо не значещи речи, ами хората предупреждават, че е временно ограничено това или онова. Както и в нашия случай.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствена заслуга на Банкярски и Фандъчка в развитието на България е ,, ремонт на ремонта " ! Ще се срамуваш от децата и внуците си , българино , заспал !
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойчо лентата , позор си за хубавата ни родина !!!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затворена е от понеделник сутринта.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бах тия бежанци повредиха чисто новата магистрала за 2 месеца ... така е с предизборния PR, всяко чудо за 3 днинедовършена, скалъпена, без акт16
7
0
 
29
 
! Отговори
верно ли преди 4 години
До чукча читателПуснаха я заради изборите и нищо друго. PR се вика на това. Но дали всички документи са и изрядни за пускане на тази отсечка от цели 5-6 км. е друг въпрос.Как и на какво основание пускаш магистрала не напълно готова? Строителен контрол нямаме ли или и той е подвластен на ПремиерЪТ?Как пускаш нещо недовършено, а хората карат там с 100-150км/ч.?! За да се избиват ли?В една нормална държава това никога няма да се допусне!p.s. Наистина си писател.
6
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе нали преди 2 месеца Шкембе Ефенди от Банкя и любимата му Свинюрана резнаха лентичката на този участък ?!Сега какво стана пак. Нещо за Орешарски, Путин и други саботьори на стабиУното правителство, няма ли да прочетем ?
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видими резултати.Ама материалът вече приема и това за нормално.
4
19
 
2
 
! Отговори
чукча читател преди 4 години
пуснаха я по-рано, все още се довършва, което може да се види при преминаване по нея.Пуснаха я за да облекчат движението, а не защото е напълно готова.
3
0
 
24
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Е както сте го написали излиза,че нещо некачествено.Не е така!!!Та тя вече цели 2 месеца се експлоатира тая магистрала,нормално е да и се прави ремонт.Така ще обидите "НАШТИ","ОРА"....
2
0
 
18
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Нищо ново навярно вече няма и учудени.
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там не резнаха ли лентичката съвсем наскоро? Построено и веднага в ремонт - типично за ГЕРБ. Така крадат милиони и милиарди от нас.