Задържаха жена за смъртта на едномесечното й бебе

Случаят - от Благоевград
Обновена: 19 авг 2019 08:23 | 19 авг 2019 08:19, Петя Славова
14
Задържаха жена за смъртта на едномесечното й бебе
Снимка: архив, Булфото

Полицията в Благоевград задържа 18-годишна жена, заради смъртта на едномесечното й бебе, предава БНР.

По непотвърдена информация, майката и мъжът, с когото живеела на семейни начала, били на празненство в село Падеш миналата вечер.

Жената разказала, че се прибрала да нахрани бебето към 3.00 часа през нощта, след което заспала. Сутринта открили безжизненото тяло на детето, починало най-вероятно от задушаване.

Момчето било първо дете за майката. Една от версиите, по които работят службите е, че детето е било оставено по очи на възглавницата и поради невъзможност да се обърне самичко, се е задушило, съобщава Нова тв.

Семейството живеело в мизерни условия в една стая. Бащата бил работник в животновъдна ферма. По случая се води разследване.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Благоевградсмъртбебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
чарли преди 4 години
До Анонимен:И да вземеш детските от общината.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кажете ми, кой нормален родител ще зареже само новородено докато е зает да ходи на празненства?!
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдааааа, 18-годишна, живееща в мизерия, но за сметка на това твърде заета да обикаля панаира и за това зарязала бебето без надзор. Класика! Някои хора така и не разбраха, че бебето не е кукла, че да си го зарежеш някъде само и да се сещаш да него само когато стане дума за хранене.
7
1
 
7
 
! Отговори
Justice преди 4 години
До АнонименИ кой ще плаща този патронаж?Пак ли ние ????Защо трябва да ме е еня за децата на ***?
6
0
 
19
 
! Отговори
ZZZ преди 4 години
Не искам да ме занимавате с драмите на ***!Стига ми,че ги храня , плащам им тока и водата!!!!Защо не напишете как оцелява средностатистически български пенсионер,работил и плащал данъци в тази държава?А ме занимавате с размножаването и паразитното съществуване на някакви protozoa?
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно заради такива искат да въведат социален патронаж за деца до три години. Ама как да обясниш на лесно манипулируемите, че не е с цел да им вземат децата, а заради определени членове на нашето общество. По закон не може само за тях, защото веднага ще се започне РАСИЗЪМ от различни правозащитни организации.
4
2
 
21
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Полицията в Благоевград задържа 18-годишна жена, заради смъртта на едномесечното й бебе, предава БНР."По непотвърдена информация, майката и мъжът, с когото живеела на семейни начала, били на празненство в село Падеш миналата вечер."От краткото експозе се разбира,че става въпрос за поредните маргинализирани питомци на БХК,"Америка ЗАД България","Отворено общество" всички с една черта,всичките добре финансирани и всичките с анти-българска насоченост
3
3
 
8
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
До ДО 1 - 3Явно *** не се е справила с отглеждането на децанормалните хора поемат отговорноста и грижитетеб явно не са те учили на тези неща след като е нормално да крещиш за да си изкажеш мисълта
2
2
 
16
 
! Отговори
брееее преди 4 години
То верно че команчите станаха преобладаващото население, но защо ни занимавате ежедневно с техните малоумия?!
1
1
 
19
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
Новородено да го оставят само за да ходят на празненство ?акъл море, глава шамандура