В Сливен искат: Доживотен затвор за убиеца на Кристин

Хората се събраха пред сградата на областната болница в града
Обновена: 20 авг 2019 21:10 | 20 авг 2019 20:55, Веселина Йорданова
16
В Сливен искат: Доживотен затвор за убиеца на Кристин
Снимка: БТА, архив

Доживотен затвор без право на замяна за убиеца на 7-годишната Кристин поискаха на мирен протест граждани на Сливен.

Хората се събраха пред сградата на областната болница в града, където е настанен 21-годишният Мартин Трифонов, обвинен в убийство и изнасилване на детето от село Сотиря.

Още по темата

Събралите се поискаха най-строгото наказание според българските закони заради изключително тежкото престъпление, както и заради опасения, че ако мъжът бъде съден по съкратена процедура и получи присъда от около 30 години, той може отново да посегне на човек, когато излезе на свобода.

Майката на детето - Гергана Драгиева, заяви, че не иска смъртна присъда, но убиецът не трябва да излиза от затвора, предаде БТА.

Присъстващите запалиха свещ и запазиха едноминутно мълчание в памет на починалото момиченце и в знак на подкрепа към семейството в този труден за тях момент. Снощи десетки хора се събраха пред сградата на общината в Сливен на бдение.

Престъплението бе извършено на 15 август, като Трифонов бе заловен след почти 24-часово издирване на следващия ден и бе ранен, след като оказал съпротива. Той е с мярка за неотклонение "задържане под стража" и предстои да бъде въведен в ареста, когато се подобри здравословното му състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Съд за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!
10
1
 
1
 
! Отговори
Сталин преди 4 години
Разстрелять!!!
9
1
 
3
 
! Отговори
Искат доживотна ама преди 4 години
Няма доживотна,Баце не дава! Идват избори кой ще гласува за герп?
8
1
 
7
 
! Отговори
Ууу преди 4 години
До 12Как така са виновни родителите я се замисли малко това момиченце можеше да е навън и да си играе и тогава да се случи това нещо дали е отишла до магазина или си играе навън няма никакво значение не родителите са виновни а този психопат според мен нека си влезне в затвора за 30 годинки за да се мъче ко*елето и след като го пуснат на свобода да го убият най-доброто решение за тоя ***
7
3
 
4
 
! Отговори
SS преди 4 години
Нека запазим добрия тон и да не даваме определения кой какъв е.За номер 10 се отнася.Мога да ругая доста оригинално и виртуозно защото съм професор по жаргон.
6
5
 
5
 
! Отговори
SS преди 4 години
Повечето драскачи тук и клавиатурни бабаити не можете кокошка или *** да заколите.На някой може и да му прилошава при вида на кръв ама пишете без да мислите.На оная с резачката дето иска да разфасова ще кажа че много филми е гледала.МНОГО СТЕ ПРОСТИ ТОВА БУГАРАШИТЕ.
5
1
 
13
 
! Отговори
антисоросоид преди 4 години
До 7 АнонименКак да има справедливост след като държавата се ръководи в сянка от сороскитеНПОта ?
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко такива *** ще излязат на свобода след 30 г и ще дебнат бъдещите ни деца и внуци зад храстите? В тази *** отказвам да имам деца.Който каквото иска да си мисли. Мъчно ми е за детето. Мъчно ми е за журналистката. Убити като животни, а справедлист за тях няма.
3
1
 
16
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
Сложна работа е да си съдия. От морална гледна точка, трябва доживотна присъда, че дори и смъртна. Но от законова страна, след като си е признал и го прекарат по съкратено производсто, не може да му се даде вече повече от 30 години. Въпреки че може и 1 да не оцелее в затвора. Такива като него ги млатят и им порят халката, докато не си прережат вените или се обесят накрая, което май е най-"справеливото" наказание. Но, ако оцелее 30 години в панделата, тежко и горко ни като излезе озверно животно.
2
2
 
8
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Бабата!!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аве какъв доживотен бе хора,до стената и куршума....