Без книжка и пиян: Шофьор причини катастрофа във Варна

Пострадало е 10-годишно дете
22 авг 2019 14:58,
16
Без книжка и пиян: Шофьор причини катастрофа във Варна
Снимка: архив, Булфото

10-годишно дете е пострадалo при катастрофа в района на бул. „Васил Левски“, съобщиха от ОДМВР - Варна.

Инцидентът е станал днес малко след 9:00 часа. По ул. „Кап. Р. Николов“ във Варна около 09:10 часа автопатрулен екип забелязва лек автомобил „БМВ 318“, което криволичи. При опит за полицейска проверка на водача, шофьорът ускорил в посока бул. „В. Левски“.

На локално платно към бул. „В. Левски“ водачът на автомобила блъснал изчакващ на знак „Стоп" лек автомобил „Опел Корса“, който от своя страна удря друго МПС пред него, което обаче напуска място на произшествието и към момента е в неизвестнoст.

В болница е откарано 10-годишно момче, пътник от „БМВ“-то, което се е оплакало от болки в главата. В болницата детето е прегледано, установена е контузия и е насочено за домашно лечение.

При предприетата проверка на водача на „БМВ“-то  (24-годишен от село Пет могили, обл. Шумен) е установено, че е неправоспособен. Пробата за употреба на алкохол е положителна – 1.69 промила. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Варнакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Франко преди 4 години
Е,и? Многоо добре знаем че нищо няма да последва, след време този герой като нищо ще утрепе някой, но това също е без значение, защото и тогава нищо няма да последва. Образува се един омагьосан кръг и единствената надежда за такива е да се убият някъде сами без досег с невинни хора, тръгнали някъде по задачи.
13
0
 
0
 
! Отговори
от Варна преди 4 години
Много, много се пие и не само у нас, а по-скоро времената са такива. Като бях малък, пак пииваха хората, но обикновено с повод и яки мезета, пиеха повече вино. Някои/й като прекалеше другите го спираха или почваха майтапите как се е "нагласил". Сега е нормално да се пие в барче, в чалко/диско-тека в къщи, сутрин рано, вечер... или направо пред магазина в квартала. Пие се водка или друг твърд алкохол. И всички го приемат за ОК!.. И хапове и други химии. Обърнали сме свободата на свободия!
12
1
 
5
 
! Отговори
факт преди 4 години
да се обзаложим ли, че след първате публични екзекуции на потенциални убийци, употребили алкохол и наркотици, непритежаващи или с отнето СУМПС (свидетелство за управление на моторно превозно средство), броят на нарушителите ще намалее драстично? А след първите масови екзекуции на целите семейства и рода, и унищожение на цялото имущество на Реални убийци, всеки ще знае какво означават газта и спирачката в автомобила- стъпил си с единия крак в затвора, а с другия в гроба! Писна ми от състезатели!
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С такива промили ще го съдят. Това, че няма книжка е утежняващо вината обстоятелство. Заедно с причиненпто ПТП и неспиране на стоп палка може и да полежи 6 месеца ефективно!!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От последните 15 новини за България само една е за София. Това някакво специално отношение към столицата ли е?
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
24 годишен - да се забрани веднага на младежите под 30 години да шофират.
8
0
 
8
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Казах ли аз че трябва пътна карта и профил на извършителите на тежки или умишлени нарушения.Ще се изненадате като разберете че най лошите инциденти стават в дълбоката провинция.Там където карат пияни без книжки без ГТП и застраховки.Там където няма полиция.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак милост нали? Кво да прави човека живота е тежък... Ако беше убил някой на пешеходна или тротоар? Щеше да има рев до космоса. Сега защо няма? Съд, Прокуратура?Тоя път се е разминало.. Ама като не влезе в затвора... Другия път дали ще се размине, без жертви пак?
6
0
 
5
 
! Отговори
... преди 4 години
В 9ч сутринта с 1.6 промила!? Тия са пили цяла нощ. Оня легнал за 3-4 часа. Може и едно да е ударил преди тръгване.
5
1
 
5
 
! Отговори
Алоу софиянецъ преди 4 години
И на мен цял живот вече ми е писнало от скапаната ни столица, перки на акули, топлофикации, които кой знае защо още не са фалирали, бой между мутри в заведения и т.н.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не ви ли стана любопитно по каква причина последната ударена кола е изчезнала от местопроизшествието? Кой знае какво са превозвали или какъв проблем е имал водача?
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
6 месеца принудителен труд!
2
9
 
2
 
! Отговори
Софиянецъ преди 4 години
Като гледам колко пъти са писали за ежедневните задръствания на Дунав Мост или за катастрофите които стават на влизане от Варна в Русе направо няма място за статия за София. Или пък за нашата Топлофикация? Или може би за качествените ремонти на гербавия ни кмет? Или за други подобни некадърности или за градския ни транспорт ? Всяка втора статия за провинцията, писна ни от вас и вашата провинция, София също гиима тези проблеми
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки ден, до кога така?