Бомбените заплахи - целят всяване на страх

Страната ни ще се сблъсква все по-често с такива ситуации
Обновена: 22 авг 2019 21:48 | 22 авг 2019 21:25, Петя Славова
7


Предстои България да се сблъсква все по-често със ситуации като бомбените заплахи към Летището в София и част от медиите и не бива да ги приемаме като шега. Това каза в "Денят ON AIR" социологът от "Тренд" Евелина Славкова.

Притеснително било дори мейлите със заплахи да са били изпратени от деца, стана ясно от думите ѝ.

"Все пак не мисля, че деца биха се ангажирали с атаки към такъв тип институции, вероятно се цели всяване на страх и на притеснение", посочи тя.

Още по темата

"По-скоро смятам, че случилото се вчера не е тест колко бързо действат институциите, не бива подобни ситуации да се подценяват", обясни още Славкова.

По думите ѝ в бъдеще можем да очакваме и все по-чести хакерски атаки.

Пред Bulgaria ON AIR Славкова посочи, че според нея към момента правителството стои стабилно на своите позиции. "Обединените патриоти" непрекъснато търсели всякакви ултиматуми за поставяне, но това не било нищо ново относно неразбирателството им.

"Беше ясно, че тази коалиция няма да просперира", коментира тя.  "За изборите през есента залогът за София е много голям, също и за Пловдив, както и за редица други градове", подчерта още социологът.

"Ще наблюдаваме доста сериозни интриги. За първи път Фандъкова ще има по-сериозен опонент в лицето на Манолова - видно е, че тя ще се кандидатира. Битката за София не е предопределена, вероятно е да има тежък  балотаж", заяви Славкова.

По думите ѝ Слави Трифонов е пропуснал подходящото време за създаване на политическа партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Новичок преди 4 години
Милиционерите просто ги е страх да не закрият МВР. Те знаят, че и един ден Не могат да изкарат на Свободният трудов пазар. И сами си пращат "сигнали" от "Кораба майка". Жалки Генератори на вицове
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Саботажите на русофилите и кремълския шпионаж показва безсилието им да вземат властта без съветската армия !
1
1
 
1
 
! Отговори
ЦИНИК преди 4 години
АВА ИЧ ДАН ВИ ПУКА УА,ВЕДНЪЖ СА МРЕ.ТЪЙ ДЕ.