МВР пусна кадри с дрехи от мястото на убийството край Негован

Искат съдействие от хората за разпознаването им
Обновена: 22 авг 2019 14:54 | 22 авг 2019 13:49,
94

Снимка: Пресцентър МВР

Във връзка с предприетото  разследване на тежко криминално престъпление, извършено на територията на Негован, МВР разпространява снимки от намерени на мястото части от дрехи, съобщиха от пресцентъра на ведомството.
Още по темата

Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по предоставените снимки могат, при гарантирана анонимност,  да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Съдействието им ще помогне за установяването на самоличността на жена, на предполагаема възраст 45-55 години, а мъжът - на възраст между  65 - 75 години.

Припомняме, че на 18 август бяха открити две силно разложени тела край водоема на Негован. До момента полицията все още не е могла да ги идентифицира. Телата са били поставени в чували и бидони.

"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", каза тогава говорителката на главната прокуратура Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
1
 
! Отговори
Сатира преди 4 години
Дрехи на роми..
79
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пише размер XXL, значи доста пълен мъж е бил. Бая зор са видели да го разчленят. Сигурна съм, че ножа или брадва или там друго хладно оръжие е за хвърлено в язовира. Голяма омраза е било. Сигурно е за пари или имот или изневяра. Заеми, дългове и страстна любов. Ама любов с размер ХХL?
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само разпити и разпити, разпити. Това ще свърши най- хубава работа.
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това вече е гнусна работа. Мирише ми на убийство и самоубийство. Разпитайте всички кметове из околните села за пребиваващи от чужбина или други съмнителни от другата боя. А друг вариант е от всяка улица да се разпитват по двама човека за липсващи техни комшии. Ще отнеме време, ама нещата са изпуснати. Няма улики.
76
1
 
5
 
! Отговори
До МВР преди 4 години
Да си викнат художник или склуптор, който по снимки да направи лицето реконструиране. Ако ли не МВР може да потърси в Google програми за лицево реконструиране. И след сканиране на черепа - може да има някъде някакво софтуерче, което да реконструира лицето. Разбира се, ако това не нарушава киберсигурността на държавата. След като имат снимка може да я разпространят и да видят дали някой е виждал тези лица някъде.
75
4
 
5
 
! Отговори
МВР преди 4 години
Айде кажете като сте такива спецове по форумите.Пак ли са от другия етнос.Трябва акъл за такава работа, не само празни приказки.
74
5
 
13
 
! Отговори
До 73 преди 4 години
А според мен не е ром. Те не се занимават да кълцат и тъпчат в бидони . Те са си тъпички по природа. Няма да се сетят да го направят. А и пистолет ...от къде ? Кой ще даде на ром пистолет ? Абсурд
73
4
 
5
 
! Отговори
74 преди 4 години
Des Fashion, създаваме кройките си като разучаваме спецификата именно на модели с големи размери или още наричани плюс размери.
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дънките са стари ,надписа отзад е потщи изтрит , едва ли някой ще ходи с такива дънки освен ако е беден или ром , а може и някой да ги е изхвърлил преди време
71
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
може да са онова гей семейство, чуждестранната двойка - едната слаба, другата дебела
70
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
колана на гащите ме изумява
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
според мен дрехите са на роми,а и обувката е бяла с червено цвете. сигурен съм на 90 процента , знам им манталитета и как се обличат
68
7
 
4
 
! Отговори
МВР преди 4 години
Сега да поясня.В ГДБОП работят доста кадърни хора.Хванаха пишман хакера Кристиян с хитрост, просто изеха записите и му видяха паролата.Тука става въпрос за професионални килъри, които не оставят следи.Дори ще се преоблекът като попове и ще те застрелят.Звучи ли ви познато.
67
6
 
7
 
! Отговори
До 65 преди 4 години
Англичани или немци .. заради елека и едната блузка
66
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По скоро някой ще си разпознае старите дрехи, които наскоро е хвърлил до кофите.
65
1
 
8
 
! Отговори
МВР преди 4 години
До АнонименАз за това казвам да дойде ФБР, ама ме съмнява че наште не искат присъствието им.Има кадърни следователи, обаче за поръчкови убийства е мнго трудно,тъй като отсреща са професионалисти.
64
6
 
5
 
! Отговори
человек преди 4 години
Мязат на англичани
63
2
 
9
 
! Отговори
До 60 преди 4 години
Дрехите не са изпрани. В бидона е влязла вода.
62
0
 
10
 
! Отговори
Неа преди 4 години
Колана не е колан а дръжка на женска кожена чанта
61
2
 
9
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
Близките на жертви на убийство искат отпадане на съкратеното производство, ама истината е че с такива кадърни полицаи и следователи като нашите, назначавани по строг роднински принцип, тогава осъдителни присъди почти няма да има...