Старият гробищен парк на Силистра плаши хората

Местните казват, че общината не полага редовни грижи
Обновена: 17 сеп 2019 21:51 | 17 сеп 2019 21:15, Веселина Йорданова
11

Старият гробищен парк на Силистра почти изцяло е обрасъл в растителност. Това плаши хората, които живеят в близост.

Местните казват, че общината не полага редовни грижи за парка, което го превръща в едно наистина опасно място.

Гробището се е превърнало в развъдник на комари, змии, гущери, никой не полага никакви грижи, изоставено е и занемарено. И всяка година хораата се жалват пред общината да идват да почистят, да окосят, но никой не взема мерки. Още по темата - гледайте в "Директно" по Bulgaria ON AIR.

Срещу затлъстяването при децата започва програма за правилно хранене в Кюстендил. Ден след началото на учебната година с кмета на Кюстендил Петър Паунов ще говорим за една образователна инициатива.

Предстои да започне разработена от медици и психолози програма, която под формата на извънкласна дейност да учи децата още от първи клас на знания за правилното хранене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, погребалните бюра настанени срещу болницата от 2006г, детски градини, и училище ,,Кирил и Методи,, не ги притеснява или плаша?!Имаше един девиз ,,Всичко в името на човека ,всичко за благото на човека ,,но там трудовите хора са изоставени на произвола на съдбата и несигурни за утрешния ден.От 1989 година гр. Силистра трайно и умишлено се обезлюдява.
9
0
 
2
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 4 години
и кое е общото със затлъстяването на деца в Кюстендил, не разбрах...
8
0
 
0
 
! Отговори
Силистренец преди 4 години
До 80-те години на миналия век имаше погребения в старото гробище. Може би има още живи преки наследници, но общината го остави на произвола още с откриването на новото гробище и така 40 години. Определено чакат да придобие археологическа стойност и да пратят археолози да копаят.
7
1
 
8
 
! Отговори
Добруджанец преди 4 години
То в Силистра всичко е герб-администрация,данъчни,ВСИЧКИ СЛУЖБИ СА ТЕХНИ,НА ДПС И БСП.Окопали са се,лятото не пръскат за комари,зимата тънем в сняг.Парите дадени на фирма без необходимата техника,пръскането с едно миниатюрно нещо като трактора към 50годишно.Но хора в града не останаха,може само да се краде
6
2
 
8
 
! Отговори
179 преди 4 години
Покажете ми вашите гробища а аз ще кажа във какво състояние се намира нацията виДжордж Вашингтон
5
1
 
6
 
! Отговори
SS преди 4 години
ТО ПОСЛЕДНИЯ ЗАРОВЕН ТАМ Е ОТ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ КАКВИ РОДНИНИ ЩЕ ГИ ВАДЯТ ТЕ ДАЖЕ ПРАВНУЦИТЕ НЕЗНАЯТ ЧЕ ТАМ СА ПОГРЕБАНИ....ПРЕДИ ЩЯХА ДА ПРАВЯТ СТАДИОН ТАМ СЕГА ПАРК, МН СТРАННО ДА ОТИДЕШ НА РАЗХОДКА В ПАРК БИВШО ГРОБИЩЕ...
4
1
 
7
 
! Отговори
179 преди 4 години
Такава е гледката във почти всяко гробище във България. Малко са гробищата в страната ни в които се коси тревата има ограда ,асфалтов път е направен до самият вход и дърветата се подкастрят. Като цяло познавам хора ,които са живи и здрави и от десетилетия не са стъпвали на гроба на своите близки хора. Уж сме набожни и народни хора но уви не уважаваме паметта на мъртвите. Много ме боли ,като видя намачкат или скъсан некролог хвърлен на земята. Все си мисля ,че само *** би го направил.
3
1
 
2
 
! Отговори
прост човечец преди 4 години
Явно от там са плъзнали многобройните орди на *** ....
2
1
 
7
 
! Отговори
Бонго преди 4 години
Кметът на Силистра го има в клип в местна дискотека как танцува с млада танцьорка.Ама клипа нещо го изтриха.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук става дума май за НИКАКВИ грижи!