18-годишен блъсна дете в добричко село

Детето е с комоцио, няма опасност за живота му
19 сеп 2019 10:21, Красимир Ангелов
17
18-годишен блъсна дете в добричко село
Снимка: Булфото

6-годишно дете е блъснато от лек автомобил в добричкото село Драганово, съобщиха от ОДМВР - Добрич.

Сигналът за инцидента е подаден на 18 септември около 8:10 часа.

На място е установено, че лек автомобил "Грейт Ховър" с добричка регистрация, управляван от 18-годишен мъж, блъска внезапно пресичащо пътното платно 6-годишно момче.

Водачът на колата веднага е откарал пострадалото дете до ЦСМП - Добрич. То е настанено в болница за наблюдение с диагноза комоцио и контузна рана, но без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такова нещо като счупени зъби . Шофьора е мой личен приятел . Незнам за каква корупция говорите ? Корупция ли е , че дето не е било под надзор ? Корупция ли е , че е нямало родител за да не го остави да изкочи на пътното платно ? Моля ви първо се запознайте добре със случая и тогава коментирайте кой е виновен !
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчето с нищо не е виновно , запознат съм със случая и знам каква е била ситуацията. Не е карано с превишение на скороста . Детето е било глухонямо и не е чуло идваща кола , излязло е на пътното платно внезапно , шофьора е нямал време за реакция и го е ударил.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Копиран е постаи от къде знаем че са взели "страната на парата"? От думите на едната замесена страна (или човека копирал поста). Ако детето наистина е излязло ненадейно на улицата естествено че полицията ще посъветва бащата да не се занимава с дела, защото шофьора няма вина и делото ще бъде загубено. Пък бащата ако му се дават пари за адвокат - да дава.
10
2
 
5
 
! Отговори
Копиран е поста преди 4 години
И става въпрос не за кой в виновен /аз не зная/ а защо длъжностните лица взимат страната на парата.
9
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Роднинане копирай поста във Фейсбук. Ако си роднина дай конкретна информация понеже в статията пише: "внезапно пресичащо пътното платно 6-годишно момче." - така ли е или не? Ако е така, тогава вината е в родителя а не в шофьора.
8
0
 
9
 
! Отговори
Роднина преди 4 години
............. българското общество!Като каэах общество имах в предвид хората,които по някакъв начин пречат да се получи въэмеэдие.Даже в съдебна медицина не са им иэдали медицинско.Моля ви приятели споделяйте эа да видят повече хора как се работи в град Добрич и цяла България!Къде са агитките и рокерите.На работа раэкаэах на моите колеги до къде може да се стигне,ако имаш пари,че корупцията рушвета са на много високо ниво.Детето има сътресение на моэъка и эъбите му са счупени.
7
2
 
13
 
! Отговори
Роднина преди 4 години
Днес получих много лоша новина!Моят племенник е бил блъснат от една джипка!!!И фрапиращото е,че нито полицаи,нито лекари не са на страната на детето поради факта,че шофьора е българин и е служител на един от големите арендатори в град Добрич.Полицаи,лекари и високопоставени лица дават съвет или эаплашват брат ми да не съди шофьора,но няма да стане вашата.Вие сте най-долнопробната *** эа мен.Не си мислете,че като имате пари ще си поэволите всичко.Жалко!Много жалко эа пропадане на българското...
6
2
 
11
 
! Отговори
Златна Добруджа преди 4 години
Интересно 18 годишен, откъде има пари за нова жипка?
5
0
 
2
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
Няма такава марка като "Грейт Ховър".Има "Great wall"Моделите Hover са джипове, моделите Steed са пикапи.Джиповете,които са на бензин имат фабрична газова уредба,но тя издава един монотонен звук
4
6
 
2
 
! Отговори
666 преди 4 години
Крайно време е да забранят велосипедите и тротинетките, за да няма повече такива инциденти.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На младежи под 50 годишна възраст шофьорски книжки не трябва да се дават - виждате какво става.
2
3
 
3
 
! Отговори
факт преди 4 години
кой модел ховър- големият товарен пикап или лъскавият джип" ?
1
3
 
17
 
! Отговори
мутринден преди 4 години
А също така се съобщава, че водачът и негови близки са заплашвали бащата на детето да не съди шофьора, защото бил синче на местен "феодал". Както и докторите го съветвали за същото