Отстраниха от болницата лекаря с 57 хиляди лева заплата

Тече проверка, ако има нарушения, ще го уволнят
89
Отстраниха от болницата лекаря с 57 хиляди лева заплата
Снимка: Булфото, архив

Директорът на "МБАЛ Пазарджик" Васил Вълчев отстрани лекаря, поставял стентове на здрави хора и така си докарвал заплата от 57 хиляди лева.

Още по темата

Д-р Петър Лазов е премахнат от длъжност до приключването на проверките на всички контролни органи, съобщиха от болницата.

При доказване на вина и нарушения ще бъдат предприети най-строги мерки и уволнение.

Пациентите ще бъдат преглеждани и лекувани от останалите висококвалифицирани специалисти в отделението.

За дейността на д-р Петър Лазов се извършва вътрешна проверка, съдействие се оказва още на прокуратурата и Медицински одит.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво уволнение бе хора този е за затвор. Това е престъпление
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това което прави Васил Иванов в Русия и Украйна го правят хората сами Когато имат проблем някъде , вадят телефоните и снимат всичко на видео в ютюб има хиляди такива клипове Ние тук сме страхливи и не смеем да се държим така Даже много хора си мислят че е забранено да се снимат хора '' без разрешение '' Научете се всеки път като имате конфликт / особено с държавни служители / да снимате на видео Един запис въздейства много по силно от 100 страници какво се е случило
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Започвам да разбирам, защо едно време са направили лагера в Белене. Много нужен стана в днешно време."Аааа, ше се сетите вие. Ама късно. Скачахте вече. Сега ще го "порицаят" и ще му кажат, че ако продължи да прави така ще му дадат условна присъда след десетина години...
74
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До АнонименА ако няма
73
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До АнонименДа не им вярвай като ходих на преглед води с теб и журналист Много ми се ще да го докараш до там след коронарография да ти кажат да изчакаш докато се развие процеса
72
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До АнонименА какво правим с стендовете дето са монтирани Тях няма ли да ги връщат Щото правен абсурд се получава някой получич нещо дето не е за него и парите върнати Другия вариант е пито платено
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки пациент на този лекар да бъде прегледан от лекарска комисия. Като се докаже , че има неправомерно оперирани държавата да заведе дело и да си иска парите обратно. Пациентите да заведат дела да бъдат обезщетени за претърпените страдания, за финансовите си загуби. Лекаря трябва да бъде осъден от НОИ за изплатените болнични, ако има такива плащания. Множко ще му дойде, ще обеднее, може и да се разболее от стреса, и да умре. Но това е България, и няма да се случи.
70
0
 
0
 
! Отговори
а неоперираните??? преди 4 години
тоя треба да го пре-въз-наградят защото ако е верно болните които са оперирани са станали здрави а оперираните здрави още по здрави, от което следва че неоперираните болни и здрави цузамен-тугедъ-вместье са станали по-нездраи.Ей за тази последната група - го осъдете и го разчекнете
69
0
 
4
 
! Отговори
До 66 преди 4 години
Умнико, така както си нахитрял, утре като тръгнеш за морето или примерно към туция и стане лек пътен инцидент, да вземат да те закарат при любимия ти доктор, а???От сърце ти пожелавам да излезеш от там с няколко стента, които да изплащаш цял живот после.Тогава ще разбереш колко си отвратително тъ п.
68
2
 
2
 
! Отговори
До чекист преди 4 години
Ще дойде време и ти ще стигнеш някой ден до лекар, а ако продължава така нещата ще са още по зле, тогава ще те видя ***.
67
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да го осъдят, за огромно съжаление той не е единствения такъв, така е като няма реформа в здравеопазването.
66
1
 
3
 
! Отговори
До чекиста преди 4 години
Ако има държава Е такива"пичове"ще ги научат как се слагат и кожени стен'дове!!
65
2
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Всяка болест има проста причина и просто лечение. За нищо на света не се съгласявайте да ви оперират.
64
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството. Същи доктор Менгеле експериментатор, който си намерил материал за експерименти.
63
3
 
10
 
! Отговори
64 преди 4 години
Започвам да разбирам, защо едно време са направили лагера в Белене.Много нужен стана в днешно време.Примерно тоя и останалите престъпници (колегите му) да ги тикнат там да се "лекуват" един друг, както си знаят, да им дойде ума в главите.Но повсеместната корупция пречи да им се изкаже адекватна "благодарност".
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лекар?!?Просто месар, мафиот от бялата мафия, която каквото и да парви, няма как да бъде наказана.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не чул и не видял. Омертата се спазва. Само разни нахални мухи журналистически надушват миризмата на развала.Доказа се, че не можем да вярваме на лекарите. Трябва една комисия, която да се контролира по-строго, да одобрява всички предложения за стентиране, които не са спешни след инфаркт.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Останалите висококвалифицирани специалисти в отделението, са се правили на луди до сега? Нима не са разбрали какво става? Нима не са му помагали?Целия комплект "високо квалифицирани" "специалисти" от тази болница комплектно са за затвора а имуществото им е за конфискуване.Но защо си мисля, че след известно време ще се забрави случая и може и медали да им дадат.
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да му конфискуват колите, парите, вилите, яхтите и да му сложат 15-20 стента за компенсация.Може да получава заплатата си в натура в сложени стентове.
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако има нарушения?????Ударихте дъното.