18-годишният, причинил трагедията край Казанлък – пиян!

Той е употребил алкохол, според първоначалната информация
Обновена: 14 окт 2019 09:20 | 14 окт 2019 09:18, Петя Славова
70
18-годишният, причинил трагедията край Казанлък – пиян!
Снимка: архив, Булфото

Тежката катастрофа тази нощ край Казанлък, при която загинаха шестима души, е причинена от 18-годишен младеж, който вероятно е употребил алкохол. Това обясни инспектор Веселин Георгиев от Казанлък пред bTV.

Още по темата

Той е имал книжка едва от седем месеца, но тепърва експертизите ще покажат с колко точно промила е седнал зад волана. При пътния инцидент са загинали на място всички участници. Това са шофьорът, причинил катастрофата, както и неговите четирима спътници в колата.

На място е загинал и другият шофьор на автомобила с габровска регистрация, който е на 42 години. Трагичният инцидент е станал около 1 часа на пътя между Крън и село Хаджидимитрово. Участъкът е бил прав.

Движението в района още не е възстановено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В една Гърция за едно неправилно паркиране хората ти къртят номерата и ти разплакват майката от глоби, тука един фиш не им пишат, че им се нарушавали правата да карат пияни и без книжки.
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още по времето на Баба Бъч, дето рече и отсече, че на пътя ще санционира само и единствено КАТ и то докато ги снима камера, нещата тръгнаха на лошо с контрола.*** си карат пияни, дрогирани и никой не ги спира.Превърнаха глобите в самоцел и резултатът е налице.
40
1
 
16
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Като излизам сутрин за работа се моля на Бог, Аллах, Буда и извънземните за късмет да не тресне някой ненормалник, каквито са хиляди по пътищата и спазвам правилата. Когато пътувам извънградско се моля по два пъти на същите.... Това е, молете се, бъдете внимателни и карайте съобразно закона и ограниченията! Друго спасение няма, не чакайте КАТ-мат, държава...
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ръководството на МВР носи вина за сегашната анархия. Натичкат и мачкат всички полицаи по веригата да имат максимално много актове и фишове, като КАТ предимно снима с камери и триноги за да отчете по- голям брой резултати, а куцо, кьораво, сакато, пияно и нас..но си кара и никой не ги спира, само им правят снимки с камерите за скорост и после не може да се разбере кой карал. Нали щото на *** ще му нарушим правата като го снимаме без неговото благоволение. Пълен цирк, пародия а хората се избиха.
38
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам книжка от 38 години. Преди четири години спрях да карам нощно време, ей заради такива като тоя пишман-шофьор. Разчитам така пътуванията си, че да карам на дневна светлина, с надеждата, че през деня вероятността да има такива пияни или надрусани индивиди на пътя е по-малка. Да пази Господ!
37
0
 
34
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
Много карач много нещо! Нали бяхте бедни и гладни? Откъде пари за бензин на цена два и кусур лева? Огромно три тона бензиново нещо с едно човече вътре. Бипка псува, пречиш му на карането! Всички са му длъжни. Цел живот бачка като вол за да налива в бракмата...
36
0
 
15
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Природата когато реши да илиминира 5 виновни, закача и един невинен.
35
0
 
62
 
! Отговори
Пенка преди 4 години
И да спазваш правилата за движение, и да караш с минимална скорост, и да бъдеш внимателен, нищо не може да те спаси, ако този срещу теб е "мамин златен", *** или просто селски бек! Що народ си отиде през послединте години, дори цели семейства, спазвайки до буква парвилата за движение!
34
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е някаква лудост! Вече не се наслаждавам на шофирането,а съм постоянно на тръни,някой такъв на не ме отнесе.
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оффф, Петя - недей да пишеш сложни неща... автомобилът с габровска регистрация, който е на 42 години. Занимавай се с пъпки и хемороиди.... няма да ти обръщат внимание.
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
газ бе, няма се плашите.
31
1
 
7
 
! Отговори
А 2 преди 4 години
До Анонимен 27 : Бог да ги прости загиналите !!! Но. пич ти усещаш ли се, какво безумие предлагаш ?! Ако няма лична отговорност, култура на шофиране - нищо не може да помогне ..Ако те лашне някой с 50 km/h , как мислиш ще оживееш ли ?
30
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се нервят някои националисти и така наречени патриоти, когато им се каже , че материала е некачествен и 90% от природо населението е просто. Еми просто е. Като се има предвид и каква тиква го управлява по-добре е да си мълчат и да си посипят тиквите с пепел.Честит ви Петковден все още живи българи.
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да направят закона, така че първо да тръгнеш от ел. тротинетка - 1 - 2 години, ако нямаш произшествия, ел. колело или малко кубиков мотор 1 - 2 години, после чак кола oт типа на Smart и ако нямаш произшествия 1 - 2 години, можеш да вземеш по- мощна с 10 коня за всяка година без произшествия.
28
4
 
19
 
! Отговори
х преди 4 години
И какво общо имат инструктори ти .н в това, че някои хора нямат съвест и морал и сядат пияни зад волана ? Или и за това трябва да е отговорен инструктора.Аман от разбирачи.
27
2
 
7
 
! Отговори
КАТ преди 4 години
Тия добре да ди изкарали в кръчмата та и после на блъскащите колички.
26
1
 
21
 
! Отговори
трайчо преди 4 години
като се раздават книжките на кило и за пари ще е така и обучаващите само търсят снехми да заобиколят системата. На всикчкото отгоре малко часове, теория почти не се учи, а полигон не съществува. Равносметката убиици на пътя. В България вече трябва да се въвде правилото за кубатура и ограничение до определен срок след като водача е взел книжка и най-вече контрола да се засили, като в същото време се реорганизира скоростта на дживение по различните пътища.
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безобразието е много голямо.
24
2
 
17
 
! Отговори
Дарик преди 4 години
Червена цензура тегне в ,,Днес". По добре е да няма коментари и точка по въпроса.
23
3
 
9
 
! Отговори
До 25 предприемача преди 4 години
А може пък са от тези които крият данаците си и водят работниците си на 4 часа при 10 часов работен ден) ?