Кола блъсна каруца, жена с опасност за живота

Пътният инцидент е станал на околовръстното на Добрич
Обновена: 14 окт 2019 10:48 | 14 окт 2019 10:40, Красимир Ангелов
27
Кола блъсна каруца, жена с опасност за живота
Снимка: Булфото, архив

Кола блъсна каруца без светлоотразители на околовръстния път на Добрич, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 11 октомври около 20:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по околовръстното на Добрич на около 300 метра преди кръговото кръстовище за село Паскалево.

На място е установено, че лек автомобил "Фолксваген", управляван от 19-годишен мъж, блъска движещата се пред него необозначена със светлоотразителни знаци каруца.

Вследствие на ПТП-то возещата се в каруца жена на 34-години е настанена в МБАЛ Добрич с опасност за живота.

Водачът е тестван за употреба на алкохол, като пробата му е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че няма пострадали хора
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако на МПС не му работи някоя от светлините, катаджиите не прощават. Но досега не съм чувал да санкционират каруцар за каквото и да е. За тях също има изисквания за движение по пътищата, но никой нищо не спазва.
13
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като фучиш със 100 км и светлоотразителя ще те спре,така ли!?Каруците без отразители носят вина,спор няма,но скоростта е по-важна!Ония шестимата си отидоха за едното нищо!
12
26
 
4
 
! Отговори
това е преди 4 години
*** си избива комплексите с висока скорост!После като стане белята и реве,та се кине!
11
0
 
32
 
! Отговори
До Баси - продълж. преди 4 години
Падналият мотоциклетист дълго време се мъчил да се надигне, защото кракът му бил счупен. И още повече се мъчил да изтласка падналия си мотоциклет встрани, защото е можела да стане още по-голяма беля. После повече от час зъзнал в студената нощ, докато минала кола и му помогнали. Това е бил път между малки селища и е можело до сутринта да не мине никой.Затова ме възмущава нахалството на тези с каруците. Все към тях да се проявява разбиране, а проблемите те самите си ги създават и ги правят и наши
10
0
 
24
 
! Отговори
Ще ти кажа преди 4 години
До басиСлучи се преди години. Мой познат пътувал с мотоциклет по междуселищен път, било е след 21.00 ч., в късна есен. И се блъска в задното колело на каруца, която излиза от черен път на шосето, без светлини. Всъщност, вместо колела, каруцата била с гуми.На тези каручки им казват "хайдушки", защото се движат без да тракат като другите.След удара мотоциклетът паднал, а каруцарят шибнал коня и изчезнал, без дори да погледне какво е станало с мотоциклетиста, който се мъчил дълго, за да стане
9
0
 
27
 
! Отговори
точка преди 4 години
Каруците само в селата...нямат място нито в градовете,нито на междуградски пътища и магистрали.
8
0
 
30
 
! Отговори
gio преди 4 години
в София уж забраниха каруците, но по кварталите постоянно има дживение на такива и нокой (визирам контролните иргани) не се занимава да ги спира.
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Не само че БХК ще й наеме адвокат, ами и ще направят всичко възможно да изнудят момчето, ако е българин, да й плати обезщетение, макар че вината е на каруцарите.Ако е от техните, ще се размине само с размяна на псувни.
6
0
 
28
 
! Отговори
трайчо преди 4 години
вината е изцяло на довача на каруцата. А ако нямат пари да си боядисат каруците (около 20 лв за боя) няма да ги карат. Никой не е длъжен да плаща за да може няой да поддържа превозносто си средство изправно, еле пък държавата.
5
34
 
2
 
! Отговори
баси преди 4 години
Шофьорчето си е за трепане!Кой знае с каква скорост се е движил през нощта,за да не види цяла каруца!?Ами ако беше човек,тогава кво праим!?
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българинНаивен си, байно.От къде накъде да им поемаме и този разход?По-ефективно ще е, ако веднага се отнемат каруците и им се върнат само като намерят пари за боядисване, което да става там, на мястото, където ще държат отнетите каруци. Бъди сигурен, че веднага ще се сетят, че имат пари или още на следващия ден ще пристигнат вече опаричени.Ако не се вземе такава мярка, ще стане точно така, както ти казваш - ще ревнат, че са безпарични и пак от нашия джоб.
3
12
 
9
 
! Отговори
българин преди 4 години
Държавата да задължи тия с каруците да ги боядисат с жълта отразителна боя и да монтират големи червени отразители отзад ! Ако те не могат ( ще ревнат , че нямат пари ) , то държавата да поеме този разход - няма да е чак толкова огромен , но със сигурност ще спаси животи !!
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каруцарката, както обикновено, ще излезе "невинна" и "жертва"...
1
1
 
20
 
! Отговори
толерантен преди 4 години
Щом няма загинали хора...