Дядо простреля куче във вилната зона на Кърджали

Действал с пневматичен пистолет
15 окт 2019 23:10,
32
Дядо простреля куче във вилната зона на Кърджали
Снимка: Pixabay

68-годишен мъж прострелял с пневматичен пистолет куче в Кърджали, съобщават от полицията.

Още по темата
В управлението постъпила жалба за случай на 11 октомври, когато 68-годишен мъж прострелял с пневматичен пистолет куче. Инцидентът станал във вилната зона "Сердика" в областния град.

Пистолетът, който е законно притежаван, е иззет и е на съхранение в полицейското управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Комуниста преди 4 години
Всички съдисти да у*м*рат, в мъки!
12
7
 
4
 
! Отговори
до NB преди 4 години
до NB -- И хората пренасят МНОГО зарази и ни натападат и газят по пешеходни пътеки и къде ли не , що не ги стреляш ???NBПрочети още на: https://dnes.bg/stranata/2019/10/15/diado-prostrelia-kuche-vyv-vilnata-zona-na-kyrdjali.426207
11
8
 
7
 
! Отговори
Браус! преди 4 години
До ЕлиИма планета на маймуните - там явно е рай за кучколюбците и псетата.Също така кучетата са любими животни в многолюдна Азия! Какви вкусни специалитети стават от тези любими създания!!! Например куче с ориз по виетнамски в собствен сос....
10
2
 
20
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Статията е много грамотно написано, просто така един 68 годишен старец е убил куче, просто така. Според мен има доста неизказано в това зачатие на статия. Да се каже къде е убито кучето (на улицата или в двор, детска площадка). Кучето нападнало ли е някой, може и дядото, домашно ли е било или улично (каквито не трябва да съществуват). И последно, кога кучкарите ще бъдат глобявани за кучкарските си простотии (намордник, ваксини, регистрация, паспорт).
9
0
 
18
 
! Отговори
Фантастично! преди 4 години
Това е световна новина!
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е и ?
7
3
 
17
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
Прострелване на нещо има, когато проектилът премине изцяло през туй нещо и продължи полета си, а със съчма изстреляна от въздушен пищов може да простреляш пес в Шестък......
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Законно притежаван пневматичен пистолет? Абе, вие изобщо някаква обща култура имате ли? Пневматичното (въздушно) оръжие не е под разрешителен решим, за да има законно и незаконно придобиване. Купуваш - придобил си го.
5
56
 
14
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Крайно време е да има наказания за такива деяния! Животът е живот, независимо дали на куче, котка или човек!Защо само човешкият вид да е важен на тази планета?! Като и без това само я зарива с пластмаса и отпадъци!
4
8
 
57
 
! Отговори
видол преди 4 години
абе журналистите вие нормални ли сте - това е куче животно както вълк лисица мечка чакал лъв и какво ли не но не е ЧОВЕК - какво като е куче трепане щом не е вързано прибрано в двор иначе е опасно за хората - хапе има бяс бълхи носи други зарази и така нататък - абе май превъртяхте на тази тема вече
3
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е кучето да ухапе дядото. Ненормален свят, къде стигнахме - да посягаме на кучетата?!
2
4
 
50
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
Ако днес някой мутра от типа на Митьо Очите пребие някой на улицата и го направи инвалид. Никой няма дори да си мръдне и пръста!
1
8
 
61
 
! Отговори
NB преди 4 години
Защо това изобщо трябва да е новина че и до полиция да се стига. Луда работа... Куче бе хора, куче. Животно което може да носи сериозни зарази, да напада беззащитни ... На изчезване ли са че толкова ги пазите.