Елен предизвика катастрофа на пътя Разград – Самуил

Мъж пострада при инцидента, няма опасност за живота му
15 окт 2019 11:32, Красимир Ангелов
6
Елен предизвика катастрофа на пътя Разград – Самуил
Снимка: Булфото, архив

66-годишен мъж е пострадал при пътно-транспортно произшествие по пътя Разград – Самуил, съобщават от Областната дирекция на МВР-Разград.

Около 20.10 часа на 14 октомври 28-годишна жена, управляваща „Фолксваген Пасат“, блъска внезапно изскочил на пътя елен, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в „Хонда Кончерто“, управлявана от мъжа, който е от село Мортагоново.

Пострадалият е откаран с комоцио в МБАЛ-Разград. Той и шофьорката от другата кола са тествани за употреба на алкохол. Пробите и на двамата са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Разградкатастрофаелен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези неща само на тренажор могат да се видят и на пътя,.. там зависи?? При удар в ниско животно е добре да се остане на пътя, но елен, крава, бивол.. е нещо страшно. Предницата "подсича" краката и торса се удря в предното стъкло и двете колонки. От така ударена кола остава само ниската част, а всичко нагоре от стъклата се смачква. Най-лошо е че повечето животни през нощта се вглеждат във фаровете и стоят като омагьосани на пътя.На мен заек ми беше скочил, стана за секунда. Както карам, бам,бам,
5
0
 
2
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
С Елена какво става ? В болница ли е или е изядена от КАТ.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Молете се да не ви се случва. Единственото спасение при удар в животно е да не излизате от пътя и да не влизате в насрещното. Държите здраво волана и натискате спирачката. Автомобила ще се посмачка но няма да убиете и може да оцелеете. Но жената сее панирала и е завъртяла волана и е ударила насрещно движещият се. Паниката в този случай нее за предпочитане. Но човешката реакция е спонтанна и неправилна. Добре че няма убити.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Автомобил го блъснал, но иначе "Елен предизвика катастрофа". А пък други шофьори редовно ги блъскат безразсъдни дървета и агресивни деца.Когато карам с по-ниска скорост в гористи раьони и такива с ***, ми бибткат, понеже са по-големи карачи. После рават, че видишли завоят им бил крив или бабата им изкочила яростно насреща.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ако някой твой близък пострада или загине в такава ситуация , да видим дали ще пишеш глупости по форумите
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък Елена предизвика война в Троя.