Тежка катастрофа: Петима загинаха край Варна

Причината е челен сблъсък
Обновена: 20 окт 2019 19:15 | 20 окт 2019 18:30, Нели Христова
98

Около 16.25 часа е получен сигнал за тежко пътно произшествие на пътя София-Варна, в участъка между Омуртаг и с. Антоново. На място е установен челен сблъсък между два леки автомобила.

Няма оцелели при катастрофата. На място са загинали петима души - четиримата, пътували в единия автомобил /семейство с две деца/, и един - във втория. Те са починали преди пристигането на екипа от медици, каза за БТА дежурната сестра Бахтишен Ниязиева в Спешното отделение на МБАЛ-Омуртаг.

Заради катастрофата пътят продължава да е затворен. Осигурен е обходен маршрут.

По предварителна информация от полицията, пътното произшествие е станало между два леки автомобила, движещи се в противоположни посоки. Единият, по неустановени засега причини, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в движещ се правомерно в платното автомобил.

На мястото са екипи на Районното полицейско управление в Омуртаг, на пожарната служба. Извършва се оглед на местопроизшествието

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
лека им пръст на починалите
51
0
 
11
 
! Отговори
GHT 2 преди 4 години
Застигна ме с невероятна скорост и в последния момент успях рязко да прекъсна престрояването и да се върна в средната лента. Подмина ме все едно бях спрял, а карах с 50-54 км/ч. Ето как стават катастрофите. Нация без грам човещина, но пък с голяма ***.
50
1
 
8
 
! Отговори
GHT преди 4 години
Преди 30 минути на софийски булевард:Карам си аз в средна лента и искам да се престроя в лява, за да правя ляв завой на предстоящото кръстовище. Поглеждам в огледалата и виждам, че доста далеч назад в лявата лента има автомобил, който си кара бавно и дори изостава. Давам мигач и тръгвам да се престроявам. Вече съм наполовина в лявата лента и този, който изоставаше като даде яко газ, ама газ ви казвам, черни облаци тръгнаха от ауспуха му и даже гуми завъртя.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повече магистрали трябват
48
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това е най-гадното, да навлезе автомобил в насрещното. Било то от техническа неизправност, било от заспиване, алкохол или здравен проблем. Е на това се казва черно тото.
47
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен катастрафата,съм помитана и от кола,докато карах колело.На два пъти Бог ме спаси,всъщност,какво ли не съм преживяла и много тежка контузия пък от трети инцидент,за който не искам да споменавам,защото е страшно за казване.Бог за прости,починалите от днешният идцидент.
46
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 4 години
Следващият ''MAD MAX'' трябва да се снима в Бг...няма да имат нужда от спец. ефекти, сценарий, каскадьори !
45
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мама си удари ***.И до ден днешен днес си правим курбан за здраве,всяка година.А тате ме хвана,защото тръгнах да изхвърчам напред.Сега съм на 27..Тогава бяхмъничко детенце.
44
4
 
27
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА А И ДЕЦА Е ИМАЛО ЗАГИНАЛИ МИР НА ДУШИТЕ ИМ
43
6
 
9
 
! Отговори
11111 преди 4 години
На същата дата,преди много много години,и аз и семейството ми катастрофирахме.Също бяхме си всички в колата.Аз бях дете мъничко,но и до ден днешен помня случилото се.Сега ми изплува като прочетох статията,като че вчера беше..Насреща ни излезе един мъж с една кола,беше сам а ние всички.Изпреварваше друга кола,въпреки че ние бяхме отсреща.Та аз дори не бях тръгнала на училище,много мъничка бях.Една кукла държах,и в момента на удъра тя изхвърча отпред и се заби в стъклото.Мама и тате бяха отпред.
42
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този където е пътувал сам да е бил с БМВ? И пак между селата, превърна се в дивия запад, без контрол, без книжки масово, без спазване на елементарни правила за движение ...Ужас.
41
3
 
4
 
! Отговори
дид преди 4 години
До АнонименА ти си българин...
40
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има съмнение че на един от водачите му е прилошало. Но това ще го докаже аутопсията.
39
3
 
30
 
! Отговори
зз преди 4 години
а пък аз питам ,защо никои ама никои ,нито журналисти а и от коментиращите не повдига темата за разните му gsm mi, smartfini aifoni ,всеки е забол нос и хич не е в час дали шофира важното е да е във феиса ,а че се движи с100км или 150кмч въопще не им пука, що не кажат колко процента от катастрофите са следствие на игра да точно игра с gsm по време на шофиране, ама не се повдига темата щото е бизнес за милиарди
38
5
 
20
 
! Отговори
някой преди 4 години
Бог да ги прости! Но след като, институциите са виновни, нека във всеки един автомобил сложим по един представител на тези институции, а собствениците да се возят в багажника!Има си ЗДП, който трябва да се спазва! Лошото е, че в много случаи загиват и тези, които го спазват!
37
4
 
22
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Абе изкарайте тез катаджии по улиците,стига са протривали униформата по столове и барчета,нека има по пътя постояно КАТ и проверки ,проверки и актове... .Тоз народ няма нужна самодисциплина сам да преценява как трябва да се държи когато му имат доверие.
36
5
 
19
 
! Отговори
дид преди 4 години
До АнонименЗатвори трябват, не магистрали!
35
3
 
33
 
! Отговори
Край преди 4 години
Българите решиха че като не спазват законите могат и законите на физиката също да не спазват.
34
6
 
3
 
! Отговори
Край преди 4 години
За това на кола под 2тона в България не се качвам.
33
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да загинат всичките на място скоростта е била поне 100км/ч и без колани.