20-годишен загина, а трима са ранени при тежка катастрофа

Инцидентът е станал тази сутрин в Златица
Обновена: 21 окт 2019 09:19 | 21 окт 2019 09:19, Петя Славова
11
20-годишен загина, а трима са ранени при тежка катастрофа
Снимка: архив, Булфото

При тежка катастрофа в Златица загина 20-годишен младеж, а други трима са ранени. Пътният инцидент е станал тази сутрин. Ударили са се два леки автомобила, единият от които е бил управляван от жертвата, съобщава Нова тв.

Пострадалите са 48-годишна жена и двама млади мъже – на около 20 години. Те са откарани в столичната болница "Света Анна" с множество травми.

Движението в района на катастрофата се пренасочва. Обходният маршрут е по съседни улици в населеното място, съобщават от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е , карането с 50км/ч в населено място и на фарове е опасно за нашето здраве
7
4
 
5
 
! Отговори
До ght преди 4 години
На булевард в града няма изпреварващи ленти, движението е многоредово, обаче ceлю като види по широк път, започва да кара на зиг заг между колите или с газ до дупка в най-лявата лента, затова - курсовете в областния град, където има повече от едно кръстовище със светофар.
6
1
 
10
 
! Отговори
GHT 2 преди 4 години
Застигна ме с невероятна скорост и в последния момент успях рязко да прекъсна престрояването и да се върна в средната лента. Подмина ме все едно бях спрял, а карах с 50-54 км/ч. Ето как стават катастрофите. Нация без грам човещина, но пък с голяма ***.
5
2
 
6
 
! Отговори
GHT преди 4 години
Преди 30 минути на софийски булевард:Карам си аз в средна лента и искам да се престроя в лява, за да правя ляв завой на предстоящото кръстовище. Поглеждам в огледалата и виждам, че доста далеч назад в лявата лента има автомобил, който си кара бавно и дори изостава. Давам мигач и тръгвам да се престроявам. Вече съм наполовина в лявата лента и този, който изоставаше като даде яко газ, ама газ ви казвам, черни облаци тръгнаха от ауспуха му и даже гуми завъртя.
4
1
 
17
 
! Отговори
те преди 4 години
и да не бяха така пътищата, манталитетът не може да се промени. тук колата е възприемана не като средство за транспорт, а като придобивка, с която да се покажеш колко си голям, да караш със 180 по междуселски път или да се силиш в градско с минимум 100 при ограничение 50.
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нас война ни не требе - на ден по дестетина.По прехвалените Тиквени пътища, от които бяха откраднати милиарди.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E това нали беше вчера ?
1
2
 
11
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
о БОЖИЧКО БОГ ДА ПРОСТИ ГОСПОДИНА ДАНО ДРУГИТЕ ХОРА ОЦЕЛЕЯТ