Баба пресече неправилно, пиян шофьор я помете

Пострадалата е починала в болница в Благоевград
16
Баба пресече неправилно, пиян шофьор я помете
Снимка: архив, БулФото

89-годишна жена е загинала, след като е блъсната от лек автомобил в Благоевград. Тя е пресичала неправилно на улица "14-ти полк", съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал в петък. Жената е била блъсната от лек автомобил "Опел Мерива" с 59-годишен водач от град Благоевград.

Пострадалата е настанена за лечение в МБАЛ - Благоевград, като по-късно вечерта е починала.

Пробата с техническо средство е отчела наличие на 1.38 промила алкохол в издишания въздух на водача на автомобила. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
До 12 преди 4 години
Кучето скача според тоягата.Колко са глобените пешеходци за неправилно пресичане, създаващо предпоставки за инциденти.Какви са наказанията за пияни и дрогирани шофьори.Да!!!!! Държавата не е адекватна в контрола. Не че не може, а защото не иска. А защо не иска всеки средноинтелигентен човек може да си отговори.
10
2
 
4
 
! Отговори
1:1 преди 4 години
Мачът е равен.
9
2
 
4
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
Испанците имат един лаф, внимавай да не блъснеш стария ,че после ще трябва да го плащаш като нов.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяка сутрин виждам един и същ бабишкер,да пресича булеварда баш през разделителната ивица,която общината е изградила с розови насаждения и опънати маркуци за напояване,при положение че пеш.пътека е на 15-20 м. в ляво.Туй че роклята и се закача из бодилите,че се спъва из маркучите,хич не я притеснява и продължава смело напред! А кажете какво го оправя този дрът вампир!?Ако рече някой да я глобява,ще вземе да реве и да се тръшка,че пари няма,ако я перне някой и това не става!
7
2
 
3
 
! Отговори
Алов преди 4 години
Стига и толкова, поживяла си е. Сега поне няма да товари пенсионната ни система А и дъртите винаги пресичат без да се оглеждат. Аз очите са ми на 4 като пресичам на зебрата
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази улица, която си е голям булеврад с две отделни платна с по две ленти, на практика не може да се пресече неправилно. На по-голямата част има ограда между двете платна или храсти.
5
2
 
8
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Сега вместо горе долу да се отърве зщото тя е пресичла неправилно,заради пиенето ще го наиграят,че и кръвнина ще плаща...Много умно...Па и как виждам в момента простия КАТ-аджия доволно протрива ръце за разрешен случай, за едно денонощие и получава бонус!!!
4
4
 
8
 
! Отговори
провинция преди 4 години
Тя вече няма да прави така.е внимава когато пресича.Бог да я прости.Не се научихме да спазваме правилници и закони в тая държава. затова сме на това дердже.
3
0
 
15
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Това не е каръщина! Това е показателен пример колко много народ шофира в наквасено състояние, особено по нощите! Ако този не беше пил, можеше и да беше адекватен да не сгази бабата!
2
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баба пресече неправилно, пиян шофьор я помете, КАТ спаха в горичката, линейката закъсня, болницата стачкуваше, апаратурата отказа, специлсти нямаше, ....Боколандия!
1
3
 
14
 
! Отговори
бааа го преди 4 години
Това е каръщина 2в1!