Арестуваната жена за изоставеното бебе отрича да е майка му

Било на нейна приятелка, тя го гледала само за няколко часа
10
Арестуваната жена за изоставеното бебе отрича да е майка му
Снимка: Pixabay

Полицията откри жената, за която се подозира, че е изоставила бебе на 7 дни в поликлиниката в Петрич.

Това е 38-годишна жена от село Старчево. Тепърва обаче ще се установява дали тя е истинската майка на изоставеното бебе.

Още по темата
Близките й твърдят, че тя само го е гледала за няколко часа и било на нейна приятелка, след което го била отвела в "Социално подпомагане" в отдел "Закрила на детето". 

Как се е озовало в поликлиниката в Петрич остава загадка.

Хората в село Старчево разказаха за 38-годишната Анна Азова, че е добра жена.

Детето е в добро здравословно състояние и все още е в болница.

"Имаме едно бебенце в прекрасно здраве. Информацията, с която се разполага е оскъдна и тече разследване. Ние сме сезирали прокуратурата, за да се установи дали има престъпление и да се намери подходящо приемно семейство", каза пред Нова тв директорът на дирекция "Социално подпомагане" Елеонора Сливкова.

По думите ѝ с ДНК анализ може да се докаже дали Анна Азова е майка на детето.

"В рамките на няколко дни ще се установи кои са родителите му и причините, довели до изоставянето на бебенцето. Важно е да видим дали ще се стигне до повдигнато обвинение, но за детето обаче е най-добре да бъде при родителите си", каза още Сливкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бебето "не било нейно" - човек трябва да е много по-***, отколкото изобщо е допустимо за човешки мозък, за да твърди подобна идиотщина.Новото в случая е, че е българка - е, ***, наглеци и простаци има и сред нас, може и да са хиляди по-малко от родните шведи, но все пак са факт, нали?Жалко, че иначе дефицитните за осиновяване "бели" бебета носят такъв ген. Ефективната присъда за такива е публично оповестяване на позора й, затвор, отнемане на детето и издръжка до 18-годишна възраст.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Професора 6Какъв "народ гладува и мълчи", бе трольо? Ти например явно не мълчиш, а лаеш ялово - просто защото си ялов и мързелив по каноните на комуноидното си "възпитание" и лентяйство. "Абтия" - според твоя правопис, са от твойта черга - само че по-равни от тебе, нали уж всички сте равни от 1944 г. насам?Изтръскай си въшките от мозъка, едва тогава виж въшките в мозъченцата на "твоите" другари и чак тогава търси под вола теле.Защо не прибираш бутилките и хартията от контейнерите, а?
6
2
 
3
 
! Отговори
Професора преди 4 години
Държавата ,управлението ,политиката ,като цяло начина на живот съставен в нашата държава принуждава хората да правят тези неща.Било от глад ,студ ,безпаричие абтия заради които гладуваш всеки ден си гласуват нови бонуси нови ,закони ,почивки ,заплати А народа гладува и мълчи.
5
2
 
5
 
! Отговори
:-) преди 4 години
Добре - не било нейно, ама защо го е изоставила на пейка в поликлиниката, вместо да го предаде на социалните? Това пак си е подсъдно.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като е нежелано в къщи по-добре да бъде отгледано от хора които ще му дадат и семейство и бъдеще . Процедурите наистина са бавни и тежки , но да се избере наистина семейство което ще го обича и му даде това от което има нужда .
3
0
 
14
 
! Отговори
Глупости наТъркалета преди 4 години
Един медицински преглед може да докаже дали жената е родила преди няколко дена или не е раждала много отдавна.Става въпрос за идентифициране родителите на дете, трябва да е възможно с прокурорско нареждане жената да бъде задължена да се съгласи на такъв преглед. Това е важно, защото за детето на бяла, руса българка веднага ще се намерят желаещи да го осиновят и няма да са какви да е хора. За такова бебе се чака ред с години и може да не се дочака никога, защото рядко се изоставят такива бебета.
2
0
 
14
 
! Отговори
Най-редовно преди 4 години
от една малцинствена група си изоставят децата. Под една или друга форма. Тишина. За тази жена обаче извадиха всичко на бял свят. По всички видове ТВ-та. Та даже и къщата показваха, и съседите интервюираха, и кметове, и съветници, и социални и кой ли не!
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами да каже как да намерят "приятелката", която е истинската майка? Обаче не казва нали...