Естетика и качество във всеки детайл в жилищен парк Royal Garden

Новият жилищен парк сбъдва мечтите на пловдивчани за комфортен дом
Обновена: 12 ное 2019 12:30 | 12 ное 2019 12:28,
Естетика и качество във всеки детайл в жилищен парк Royal Garden
Източник: Royal Garden

Жилищен парк Royal Garden безспорно е един от най-предпочитаните комплекси в град Пловдив. Предстои той да бъде завършен много скоро и да посрещне своите обитатели.

Двете стъпаловидни Г-образни жилищни сгради се състоят от апартаменти, чиято вътрешна архитектура отразява последните тенденции и изисквания за функционалност на пространството в  дома.

Обитателите на Royal Garden имат удоволствието да разполагат с 2,85 м височина на помещенията и изчистени правоъгълни форми, позволяващи многообразие от дизайнерски решения, а това допълва усещането за простор и удобство в апартаментите. Предвидено е отопление от ТЕЦ. Избрана e висококачествена шесткамерна дограма на Rehau Synego. До всеки апартамент в комплекса ще бъде изградена оптична връзка и видеодомофонна система за контрол на достъп.

Жилищният парк разполага и с комфортни многостайни апартаменти, един рядък за пазара продукт, както и с такива с големи и открити тераси, обкантващи голяма част от помещенията на жилището. Специално внимание в сградите е обърнато на елегантно оформените общи части, решени с дървесни акценти, за да се създаде усещането за уют още при влизане, а използваните материали са с качество, устояващо на високо натоварване.

Жилищен парк Royal Garden разполага с множество удобства. На партерен етаж са разположени единични и двойни гаражи и обслужващи помещения. На подземно ниво се намират паркоместа и гаражи. Оттам до жилищата се стига чрез асансьори от висок клас на световния лидер Orona и топли връзки. Удобство предоставят и гаражните врати с автоматизирано дистанционно управление, а до подземния паркинг отвежда автомобилна рампа с подгряване, което прави достъпът в зимните месеци абсолютно безпроблемен.

Естетика и качество във всеки детайл в жилищен парк Royal Garden
Източник: Royal Garden

Обширната градина на жилищен парк Royal Garden води към входовете на всяка от жилищните сгради. Проектът създава възможност за отглеждане на различни растения. Акцент в нея са изключително красивите Японски вишни, които носят усещания за блаженство и хармония с пищните си съвършени цветове през пролетта.

Жилищен парк Royal Garden се намира в квартал "Отдих и култура", на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения.

За да може той да се впише по най-добрия и ефективен начин в средата, фасадата на жилищния парк е решена в светли и топли земни тонове. Обърнато е особено внимание и на материалите за нейното изпълнение. Те са с висока енергийна ефективност. Фасадната топлоизолационна система е от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа са изпълнени с вентилируема фасада с HPL в дървесни тонове от водещата холандска фирма Trespa. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост.

Всичко това превръща проекта в привлекателна среда за живот, съчетаваща уюта на съвременния дом с разнообразието от възможности за развлечение и отдих.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от