Helpbook сигнали: В София паркираме нагло и това си е!

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата
Обновена: 12 ное 2019 16:41 | 12 ное 2019 16:40, Анисия Иванова
13

Снимка: Helpbook

В днешния обзор на получените сигнали в платформата на Helpbook.info отново ще обърнем внимание на наболелия проблем с паркирането в столицата.

Наш потребител за втори път апелира отдел "Пътна полиция" СДВР да вземат отношение за масово паркиране на тротоара пред заведение за бързо хранене в София. Потребителят е изпратил снимки на различни паркирани автомобили и моли да бъде поставен знак за забрана на паркирането.

Сходен проблем се наблюдава и в софийския район "Триадица". От изпратените снимки е видно, че улица в района е задръстена от паркирани коли от дясната страна. Тъй като улицата е двупосочна, разминаването в участъка е почти невъзможно, което е ежедневие за изнервените шофьори.

Интересен сигнал получихме относно ремонт на участък между бул. "Гоце Делчев" и ул. "Кюстендил", в близост до новоизградено кръстовище. Ето какво ни пише разгневеният потребител: "След 6 години някой се сети да поправи плочките, където възрастни хора се пребиваха, майки с детски колички се опитваха да преминат, зимно време да не говорим. Само който е минавал знае... Вече може да минаваме мааалко по-спокойно, но коя е най-важната част след рязането на ленти след извършен ремонт? Това е ремонт на ремонта. И съм готов да се обзаложа, че когато дойде контролът на контрола, керемидата ще е причина за пропадането на плочите. Излишно е да казвам, че след всеки дъжд ще се получава локва, зимата ще замръзва, хората пак ще се пързалят и пребиват, а пролетта ще чакаме още един ремонт (евентуално), а може би ще е след 4 години за следващите избори."

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата. Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
5
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Да бе да - аз па викам, че тея дето почват с РВ, ТХ и т.н. са двойно по големи селяци. Щото такива изстъпления правят из София .. на последните им викам Тихоокеанци - щото трябва направо от Тихия Океан да си кацнал, за да направиш такова л.но.
10
2
 
8
 
! Отговори
Доцент Карчев преди 4 години
Има и нагли, но има и такива на които акъла им стига само до определен лимит.
9
8
 
6
 
! Отговори
Да бе да преди 4 години
Не знам какви са, но коли с номера с С,СА,СВ са най-нагли.Понеже започват със С аз им викам селяци.
8
10
 
10
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Голяма платформа Хелпбук. Некви скъсани луузъри качват снимки и се жалват. Абе Скъсаняци, на вълка врата е дебел, щот сам си оправя проблемите. Ревльовци и джендери
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПпппВ двора на село
6
9
 
5
 
! Отговори
Даго преди 4 години
Ее, вие в софа сте най. Другите нямаме такива проблеми, нали. ДЕВМ
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Vidiahte li snimkite na hasan azis kak dovolno si leji do ulichnite gradski kucheta na pripek v sladka driamka sled vkusnata banica na baba Enchec?
4
17
 
7
 
! Отговори
Пппп преди 4 години
А къде да паркираме ***??
3
6
 
9
 
! Отговори
Плувец преди 4 години
Абе, българите като цяло са навсякъде еднакви мърлячи !
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Офффф
1
7
 
21
 
! Отговори
глупости преди 4 години
Трябва да се глобяват архитектите! Те строят сгради като че улицата е тяхна. Хората купуват жилищата защото трябва да живеят някъде и така влизат в капана на липсата на паркоместа. Големите търговски вериги дават добър пример, но архитектите не го следват. Гражданите които подават такива "сигнали" трябва да бъдат санкционирани наравно с архитектите.