Крадци обраха Дом за възрастни с психични разстройства

Разбили каса, в която имало пари, злато и дебитни карти
12 ное 2019 19:55,
7
Крадци обраха Дом за възрастни с психични разстройства
Снимка: Pixabay

Полицията издирва касоразбивачи, задигнали пари, злато и дебитни карти от Дома за възрастни с психични разстройства в дряновското село Радовци, съобщават органите на реда в Габрово.

Още по темата


На 11.11.2019 г. около 02:50 часа в РУ Дряново е постъпил сигнал от служител на социалното заведение, че алармената система в сградата се е активирала. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че след счупване на прозорец и врата на сградата е била разбита метална каса, от която са отнети значителна сума пари, златни накити и предмети на неустановена стойност, както и 4 дебитни карти, собственост на различни лица, настанени в дома.

В полицейското управление на Дряново е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура Габрово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
А такааа.... преди 4 години
Еееее, късмет са извадили крадците че не са попаднали на Дом за хора със стомашно-чревни разтройства!
5
0
 
3
 
! Отговори
Адолф... преди 4 години
При мене тези хора щяха да са в безопасност.
4
0
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
СПЕСТЯВАТ ИСТОРИЯТА!!!ПЪРВО НАКАРАЛИ БОЛНИТЕ ДА СИ ИЗТЕГЛЯТ ПАРИТЕ ЩОТО БАНКИТЕ БИЛИ ОПАСНИ И ДА ГИ СЛОЖАТ В КАСАТА ЗАЕДНО С НАКИТИТЕ ИМ И ГИ ОБРАЛИ!НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО АБСОЛЮТНО ВЪТРЕШНА РАБОТА!ИСТОРИЯТА С ТОВА МЕДИЦИНСКАТА СЕСТРА КОЯТО ТЕ ГЛЕДА ДА ТЕ ОБЕРЕ Е СТАРА КОЛКОТО ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!
3
0
 
9
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Ето такава държава сме, а крадците най-вероятно са от джинките, тези бе хбратчетата роми, социално слабите! Да бе на Герб платените гласоподаватели, точно така!
2
2
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Кой от служителите е бил? Никой друг не би откраднал дебитни карти, защото няма откъде да знае кодовете. А и откъде накъде им държат ценностите в една и съща каса?Държава - мащеха на слабите!
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да им приседне хлябът и пиенето, което ще купят с тези пари.