Акция в Бургас, задържаха осем души за кражби и дрога

Не могли да обяснят как са набавили чуждите вещи
13 ное 2019 09:41,
8
Акция в Бургас, задържаха осем души за кражби и дрога
Снимка: Булфото архив

Полицията е задържала осем души в Бургас тази сутрин при операция срещу разпространението на наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на МВР в крайморския град.

Още по темата


Акцията е насочена и срещу грабежи и кражби от търговски обекти, частни домове и офиси на фирми в бургаския квартал "Победа".

Проверени са били пет адреса. Предстои да бъде изяснено участието на всеки от арестуваните в престъпления, извършени в региона.

По време на акцията са намерени и иззети вещи, за чийто произход задържаните не са могли да дадат адекватни обяснения. В операцията участват служители на отдел "Криминална полиция" при ОД на МВР-Бургас, специализирани полицейски сили, Първо РУ и бургаската жандармерия. Очакват се подробности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КокоАбе забавно ти е, ама не си виждал какво е, бандюги да бият публично шамари на полицаи, а колегите им отстрани да гледат тъпо и да си броят рушвета ...
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След края на активния туристически сезон на Слънчев бряг, полицията намерила това което не е търсила. Същи археолози, изненадани, след местните избори,акцията проведена. Случайност, както и че водата е мокра. Толкова много работят.
4
2
 
3
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Сега като ги преберат в ареста пак ще ги набият с метлата и ще избягат аааа забравих те вече забранили в ареста да има метли с дръжки арестантите да не бият полицаите и да бягат този град е такава джунгла че оправия няма ако дойде г-жа Кьовеши и види какво се прави с европарите ще се гръмне ама няколко пъти
3
2
 
4
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Той жив ли е този град останаха само пенсионери и скоро като си отидат и те ще останат само глупостите сетворени от кмета слънце гордостта на ГРОБ дето го избират с 99% вот на избирателите ама не казват с колко гласа щото ги е срам такъв завършен некадърник Бургас никога не е имала за кмет оттам следват и смешките със супер работещите полицаи единия ден ги бият с метлата и бягат от ареста на другия ден хванали супер престъпници смах голям смях
2
3
 
5
 
! Отговори
Вън герб!!! преди 4 години
ТО НЕ ОСТАНАХА МЛАДИ ХОРА В ТОЗИ ХУБАВ ГОЛЯМ МОРСКИ ГРАД!!!ВЪН МАФИЯТА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицията търсила едно, пък намерила друго. Извод - каквото и да търсиш в маалата, винаги ще намериш НЕЩО.