Подготовка за режима: Kвартали в Перник и села без вода

Перничани ще са от сутрин до вечер на воден режим
14 ное 2019 10:45, Петя Славова
25
Подготовка за режима: Kвартали в Перник и села без вода
Снимка: архив, Булфото

Четири пернишки квартала - "Изток", "Мошино", "Тева" и "Стара Тева", както и селата Големо Бучино и Люлин са без вода днес заради ремонтни дейности във връзка с предстоящия режим, съобщи В и К.

Водоподаването е спряно в 05.00ч. сутринта и ще бъде възстановено след приключване на ремонта.

Перник ще премине на воден режим заради петкратно намалялото ниво на единствения питеен източник на града - язовир "Студена" спрямо максималния му обем. Най-вероятно водата на перничани ще бъде спирана в 8,00 ч. сутрин и пускана в 20,00 ч. вечер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: перникводаводен режим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
3
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
НОВИЯ КМЕТ, КАЗА ДА НЕ ПИКАТЕ, ЗА ДА НЕ. ПИЕТЕ МНОГО ВОДА!ОТ БСП, ЩЕЛИ ДА ДАВАТ КУПОНИ ЗА ВОДА!ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ..... ХАХАХААААА!
22
1
 
6
 
! Отговори
Коки преди 4 години
До Анонимен 21Винаги може да се намери решение, а то дори не е търсено такова. И това с горите е супер тъпо, но е тъпо и че не търсят решение на нищо в този град, включително и герберастката управа. И за изсичането на горите, и за липсата на вода са виновни управляващите и липсата и неприлагането на правилата.
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Заспал народКакви протести , какви пет лева. Нали уж бойните Перничани си изсекоха горите и го знаят много добре. Сега ще си сърбат попарата. Това е другари бойни и т.н. .....
20
2
 
6
 
! Отговори
Константин преди 4 години
И още нещо гербаджийте няма какво да ги коментираме, родоотстъпници са.
19
3
 
6
 
! Отговори
Заспал народ преди 4 години
Много ми е странно за перничани, уж много бойни, пък сега им спряха водата, а те си мълчат. Как не потърсят отговорност на кметовете преди последния избран. Тези + общинските и областни служители нищо не са направили, някакви анализи, още един язовир, нищо. Уж перничани са много бойни, пък сега нито протести, нищо нищо.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма партии при изсичането на горите. Алчни и прости хора сечат като за последно . Сега олеле майко няма вода. Няма и няма да има .
17
1
 
7
 
! Отговори
Режим преди 4 години
Има свикана комисия по заповед на премиера, която веднага се заела с подготовка на молебен за дъжд, пеперуда и индиански танци около пилон.Ще трябва да устискат още малко перничани, до пролетта примерно.
16
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
познавам една група (бригада) перничани от квартал изток мисля,че те казваха изгрев не е толкова важно точно от кой квартал са.Но те си носеха вода за пиене на обектите където работехме от Перник и казваха,че пернишката вода най добрата и кафето си правеха само с пернишка вода и в радиаторите на колите сипваха само от нея.Е как няма да свърши като не правят икономия тези от изток са виновни,няма да им пиша имената да отнеса някой винкел по гърбът си. от тях.
15
9
 
7
 
! Отговори
кмет преди 4 години
Русе без въздух Перник без вода червени кра туни за чорба.
14
3
 
15
 
! Отговори
Бахуро преди 4 години
Ба, герберастките *** как "наводняват" темата. Явно искат да "отмият" истината какво се е случило. Но всички знаят.
13
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който гласува за комунистите, трябва да е с ясни очаквания , че ще живее като в средните векове! Честито, поне ще имате повод да пиете повече алкохол !
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете с това намаляло количество! Герберските крадци в лицето *** котараците източиха язовира заради сух ремонт на стената, а го написаха подводен! Нарочно го източваха три пъти лятото! Дано изпука цялата герберунгелска крадлива псмина
11
2
 
20
 
! Отговори
Язе преди 4 години
Предишния кмет беше от ГЕРБ. Няма да е лошо да я посъветват перниканци с винкели тая дърта ***.
10
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми закво им е вода , то и без това идва криза, аз викам направо да ги пишем бегали и Перник и БСП . Нали имат опит в копането, да си изкопат кладенци
9
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** да докара няколко водоноски... нали е за хората... да се погрижат за избирателите си , АХХАХАХХАХ!!!
8
2
 
31
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Герб мълчаха до сега и докара Перник до 12 часов ежедневен режим не се знае от вчера, че язовиа е празен! Празен е заради вец още от 2018 г, а мълчаха до режима, за да не се чуе преди изборите, че областен град до софия ще е на режим! Това щеше да повлияе и на избира на кмет в софия! За това мълчаха до последната капка вода. герб са шайка в истинския смисъл на думата.
7
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже са свършили винкелите за крадене и БСП решиха да им откраднат водата , ахаххахаха! Еми това е , избирайте си още предатели и еничари.
6
4
 
7
 
! Отговори
Софиянски преди 4 години
На нас софиянци вече улуците ни мият с минерална вода и изворна където има малки деца .Вие в кой век живеете в Перник???
5
13
 
5
 
! Отговори
Дърт комунист преди 4 години
Сега да пият вода направо от извора,,централата на БСП,, като не желаят Банкя минерална.
4
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да идват да живеят в София... и без това БСП ще им открадне всичко възможно , че иначе няма от къде да хапнат баница гладните комунисти.