Пиян шофьор без книжка се вряза в патрулка

Инцидентът е станал в Хасково
19 ное 2019 11:50,
12
Пиян шофьор без книжка се вряза в патрулка
Снимка: Булфото архив

Пиян младеж без книжка удари полицейски автомобил в Хасково, съобщава полицията в града. Инцидентът е станал тази сутрин в 1:50 часа.

Още по темата


21-годишно момче от село Спахиево се е движило с леката си кола „Опел“ по улица "П. Р. Славейков". Младежът не е спазил пътен знак и е ударил служебен полицейски автомобил на Районно управление-Хасково.

От удара колата е с материални щети, леко огънат преден ляв калник и предна лява врата. Водачът е тестван за алкохол, дрегерът е отчел 1,4 промила.

Младежът е отказал кръвна проба. При справка се оказало, че е неправоспособен и не притежава свидетелство за правоуправление, което довело до задържането му за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момче....
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...Докато трае делото, Опелът ще изгние с което доказателствата, че е карал моторно превозно средство без книжка и под влияние на алкохол също ще изчезнат...
7
2
 
14
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 7Е как какво.Пробация.Ще ходи с колата да се подписва.Шегата на страна но по селата е страшна работа.Там книжки прегледи застраховки са пълна мъгла.Масово карат пийнали защото няма полиция.
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато извършителя е Българин му пишат трите имена, егн-то, адреса, къде е учил, какво работи, кои са му роднини, съседи и приятели, и снимка задължително. Когато е турчин, само инициалите. А когато е интегриращ се плащач с фалшив телк, никога нищо не работил, нямащ един редовен документ, но гласуващ срещу 50 кинта за сожука, не се пише нищо. Само хроника.
5
2
 
10
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Еее то бива,бива да не ти върви,ама...
4
0
 
19
 
! Отговори
123 преди 4 години
Добре,че не е блъснал някое дърво,че не останаха.Ако беше станало най-лошото,кой щеше да е виновен?После бдения,протести,подписки,а че не знаем къде са ни децата и какво правят,за това пак ли държавата е виновна?Тая кола да не я е намерил на улицата?
3
1
 
13
 
! Отговори
Едно гатанка преди 4 години
Къде е кака Ружа?Къде е леля Гошка?Къде е пиеньето?
2
3
 
12
 
! Отговори
Ноби преди 4 години
в тая държава всичко е възможно.
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е акция "Зима" да върви. Зимам аз, зима колегата, зимам аз, зима колегата. Ние сички зимаме.А сега, че пиян без книжка ни е блъснал - ние и за това ше зимаме. Болничен.