Катастрофа край "Боаза" затвори пътя София – Варна

Осигурен е алтернативен маршрут
21 ное 2019 11:38,
5
Катастрофа край "Боаза" затвори пътя София – Варна
Снимка: Булфото архив

Затворен за движение е главният път София - Варна, поради катастрофа в местността "Боаза" край Търговище. Пътният инцидент е станал тази сутрин около 8,30 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Осигурен е обходен маршрут.

Още по темата

По първоначални данни няма сериозно пострадали хора, нанесени са материални щети на автомобилите. Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието.

Движението в района се регулира от служители на сектор "Пътна полиция". Създадена е временна организация на движението. На водачите се предлагат следните обходни маршрути: в посока на движение Варна - с. Презвитер Козма - с. Божурка - с. Пайдушко - с. Лиляк - Околовръстен път на Търговище. За пътуващите в посока София: Околовръстен път на Търговище - с. Лиляк - с. Цветница - с. Божурка - с. Презвитер Козма, пише БТА.

От сектор "Пътна полиция" призовават водачите да шофират с повишено внимание, като спазват стриктно пътната сигнализация и да съобразяват скоростта на движение на моторните превозни средства с метеорологичните условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Баба Кадрие преди 4 години
Анна секимсе, ту сивсем близу наши селу, баби....! Аллаху дъ ни пази, баби и ни донисиь корави офчарииии...
4
1
 
4
 
! Отговори
Само мрънкачи тук преди 4 години
До ?!напиши "Водопад Боаза" преди да критикуваш
3
8
 
0
 
! Отговори
?! преди 4 години
Цитат:"Боаза" край Търговище. WTF? Какво Търговище? Боаза е там където свършва магистралата след Ябланица!!Вземете погледнете картата преди да пишете!Както сте я подкарали, то не били банани, а бил кукуруз и не било в Калифорния а в Калофер...
2
0
 
5
 
! Отговори
георги преди 4 години
а тази снимка е от?
1
1
 
12
 
! Отговори
Акция взима преди 4 години
Зима е и в ход е акция Взима. Взимам аз, взима колегата, взима и началника. Ако някой не вземе, му вземат мястото, да не го хаби.