Черна статистика: Четири жертви на ПТП-та за денонощие

От началото на месеца загиналите при катастрофи са 37
8
Черна статистика: Четири жертви на ПТП-та за денонощие
Снимка: БТА, архив

Четирима души са загинали, а 34 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие.

В София са станали 3 тежки и 37 леки произшествия, ранени са трима, съобщи пресцентърът на МВР.

37 са жертвите на катастрофи от началото на месеца в страната. Ранените при тях са 475.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
А на моята улица в центъра на София през 60-те години беше както до го описал - малко коли, но през 80-те вече нямаше къде да се паркира и от двете страни на улицата, както и на всички останали в центъра и почти навсякъде по комплексите, колите бяха върволица.
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОбективенХаха,Да бре, тези данни КПСС ли ти ги спусна. На нашата улица в центъра на София, на ден минаваха по 3-4 коли. Автомобилите по дворовете ги изкарваха 2 пъти в месеца и на Великден. Отделно автомобили имаше на всеки трети двор!Та тая обективност си я заври... нали се сещаш къде
5
1
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Преди 1989 имаше контрол, регистрираните автомобили бяха 2,5 милиона, сега са 4,1 милиона, от които 2,8 милиона леки автомобили, но се използват по-малко от преди 1989 година. Преди 1989 година средният пробег беше около 27000 км/година, а сега е 14000 км/година. Тогава колите нямаха хидравлика на спирачки и волан, сега имат.
4
1
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Проблемът е, че няма контрол за спазването на правилата, което води до много нарушения, катастрофи, ранени и загинали.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как няма да се избиват по пътищата?!КАТ са се превърнали за касички за събиране на глоби, седят по хранилките, опърдяват патрулките и цъкат ел. фишофе с камерите за скорост, а куцо, кьораво, сакато, неправоспособно, пияно на талпа и дрогирано си кара и никой не ги спира!!!КАТ забравиха какво е това да спрат кола и да видят кой я кара.Пълна анархия и масово безумие, още баба Бъч ги *** като им забрани да санкционират и простотиите в КАТ и МВР се множат от ден на ден а реален контрол НЯМА!
2
1
 
5
 
! Отговори
24689 преди 4 години
Живей си там тогава. Влизай и излизай от където си поискаш.
1
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При 3 500 000 автомобила колко катастрофи искате да има. По бай тошово време при 500 000 автомобила за седмица ставаха десетина катастрофи. Но при онези катастрофи убитите бяха рядкост щото москветата и жигулите от 100 км повече не можеха да вдигнат а и ги вдигха за 30 40 секунди. А сега сто ги вдигат за 5 секунди. Така че убитите ще нарастват пропоционално на автомобилите. Пътищата ви не отговарят за такъв огромен трафик. Тук в Саарбрюкен мога да излезна и да влезна в града поне от десет места