Повишено внимание! Пътищата в София и Кюстендил са заледени

Пътните настилки се обработват срещу обледяване
Обновена: 7 дек 2019 09:39 | 7 дек 2019 09:07, Елка Василева
30
Повишено внимание! Пътищата в София и Кюстендил са заледени
Снимка: архив, Булфото

 Шофьорите да се движат с повишено внимание по републиканските пътища. Пътните настилки в района на София и Кюстендил са заледени вследствие на падналия леден дъжд и ниските отрицателни температури.

В момента настилките се обработват за движение при зимни условия. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

На столичния бул. "Цариградско шосе" е станала верижна катастрофа. Няма пострадали.

Временно е ограничено движението на АМ “Струма” в посока ГКПП “Кулата” (движение в една лента) и на АМ “Тракия” в посока София поради пътно транспортни произшествия.

Поради обработване на пътната настилка срещу заледяване е ограничено движението в проход “Гълъбец”, път II-16 Нови Искър – Елисейна и по път I-6 Пирдоп – Елин Пелин.

Временно беше ограничено и движението по пътя Нови Искър - Елисейна за МПС над 12 т поради обработване на пътната настилка срещу заледяване. Временно е ограничено и движението при прохода „Гълъбец” поради обработване на пътната настилка и катастрофа.

Временно е ограничено движението по пътя София - Самоков в района на Златна рибка в двете посоки заради катастрофа. Трафикът се регулира от "Пътна полиция", съобщават още от АПИ.

Всички машини са в пълна мобилизация за почистване и обработване на пътните настилки.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка в страната от интернет страницата на АПИ – api.bg, както и по всяко време на денонощието на телефон 0700 130 20 в АПИ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УЖАС! Лед и сняг през зимата... това само при ГЕРБ може да се случи...
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 23Ей голям рев бе маааму стара :) интересно тук в Германия не съм чул някой да реве зимата че имало сняг или лед ... толкова сте смешни :)
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зимата пак ни изненада, но парите за обработка са взети.След като омекна времето, ще обработят след като се е стопил леда.Сутринта хората катастрофираха заради липса на луга по пътя.Държава няма , заразено и старо замразено месо по магазините, реките и почвите отровени, а Бойко се хвали и ни обяснява колко му е добре . То с този рекет е милиардер и е добре , но държава няма , а nрocтотиятa е навсякъде.Направо не е за вярване.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гроб е ОПГ! Какво да очакваме от тях?
20
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе аз дето засегнах боксовия мач довечера, кажете ми откъде да си взема парите за отвличане вниманието от наболялите проблеми? В кой офис на ГРОБ да отида за добре свършената работа за да ми се издължат???А сега сериозно- Пичовеее, хептен сте мръднали и параноясали- все ви гонят някакви платени ***. )))
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
17, Вярвай си, Еди Хърн мениджъра на Джошуа каза, че Джошуа бие ли Руис ще се бие с Уайлдър, а не с нашия ***. И причината е много проста- мнннноооого пари ще си поделят двамата. Джошуа се бие за 85 милиона долара с Руис, а срещу нашия каква гледаемост ще има? Дали ще вземе от реклами и 10?
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странна опорна точка имат сега троловете на ГЕРБ, за да отклонят коментариите в безмислена посока - някакви се млатят, а от тях се интересуват само 100-200 човека на тяхното много ниско интелектуално ниво. Какво става с заледяването в София и докога Фандъкова ще демонстрира своята некадърност? Това засяга пряко над милион човека.
17
1
 
5
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Многословен човек съм,но....Свършиха ми словата бе хора!!!Аз не зная,какво ще направи Слави/вероятно нищо/,но името на партията му точно....
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във София всичко е пързалка - улици, тротоари. Един тънък лед е покрил всичко. Ако поне някои по-важни улици бяха обработени против заледяване, това щеше да пооправи и съседните улици и тротоари. Разбира се мафията на ГЕРБ ще си прибере парите. Колко ли хора са в Пирогов изпотрошени от безхаберието и некадърността на Фандъкова?
15
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 16 Елемаг, нещо друго и по- важно, който бие довечера от Джошуа- Руис ще се изправи за защита световната си титла най- късно до май другата година срещу Кубрат Пулев.
14
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Елемаг, поне 1 милион българи в България ще гледат довечера този мач, защото се интересуват, а не се интересуват и 200 човека какви са улиците в София днес. Разбра ли, бе??? Пиша го това, защото няма статия за предстоящия мач за световната титла. И като го пиша значи съм платен от ГРОБ за отвличане вниманието? Хептен си мръднал!
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова няма ли пак да излъже, че всичко в София е наред и улиците и тротоарите са почистени и обработени против заледяване.....
12
1
 
11
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
ГЕРБ-ерите нямат опорки вече и като аргументация във форумите и в безсилие пускат троловете да коментират Джошуа,само и само да не се говори за краденето от горе до долу!!!Нищо вече не издържа!!!!
11
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
12 -ти А бе нека Джошуа го нацели един път както си трябва...примерно както нацели Кличко с ъперкът и да видим дали носи на бой тоя Руис. Вярно, Кличко не падна от тоя зловещ удар, но все пак Кличко си е Кличко, а тоя мексиканец с такъв ъперкът ще го пратят в болница.
10
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 9 7 кила наистина са си много предвид какъв тюлен е Руис в първия им мач...наистина бърз беше тогава, но тия 7 кила доста ще намалят експлузивността му, но няма се даде лесно ми се струва на Джошуа. Търпи на бой доста.
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е заледено в София - тротоари, улици. Пеша да вървиш е някакъв ад. Разбира се почистващите форми ще си приберат парите, а хората се изпотрошиха, вкл. и с колите, но ... после ще плащат десет пъти по-скъпа застраховка Гражданска отговорност в сравнение с 2018 година.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те по Цариградско и при +20 се нижат верижно, повечето коли имат термометър , а някои по-нови дори те известяват при ниска температура, за да имаш едно на ум
7
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси порнографията...Тоя Руис станал 129 кила ( със 7 кила повече от първия мач) и ние феновете на бокса ще искаме интересен реванш с Джошуа днес? Просто гавра със всички фенове на бокса. Джошуа ще смели от бой тази лоена топка тоя път... ще си вземе 85 милиона долара, Руис 9 милиона и балъците( ние зрителите) да го лапамеее.
6
0
 
11
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
До 7 чужденец,по-големите цингалори са тия от горе.Викат:вдигаме ГО,че плащали сме много.А в България никой не знае Застрахователно да е платило 50 000 обезщетение.Ама на отчет едва ли не изплащали милиони!!!Плащаме 100% увеличен данък и ей на хората на Цариградско 8 коли.Па няма кой да наръси!!!И ей такви цингалорски историии.Примери до утре ще ти давам!!!
5
3
 
5
 
! Отговори
шофер-суперразбирач преди 4 години
Аааа нема страшно, аз съм със гуми различни от зимни...........но със 8мм грайфер.