Баща продаде дъщеря си за втори път – едва за 1000 лева

29-годишната се е оплакала в полицията
Обновена: 9 дек 2019 12:07 | 9 дек 2019 11:15,
53
Баща продаде дъщеря си за втори път – едва за 1000 лева
Снимка: Булфото архив

29-годишна жена с адрес в село Сушица е подала сигнал около 12 часа на 8 декември, че е заведена принудително и насила е държана в къща в град Завет. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в Разград.

Още по темата


В хода на предприетите оперативни действия е установено, че жената е заставена от 60-годишния си баща да живее на семейни начала с 24-годишен мъж, който е платил 1000 лв. за нея.

При изясняването на фактите станало ясно, че още през 2015 година потърпевшата е била продадена за 6000 лв. от баща си за съпруга на 32-годишен мъж от Сушица. Жената е пребивавала в чужбина, където по думите й е била бита и принуждавана да краде и проституира. Избягала е през 2018 година.

Случаят е предаден в Прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
7
 
! Отговори
Някой нещо бърка преди 4 години
В новините по телевизията въпросният баща с гордост потвърди, че при първата продажба е взел за дъщеря си 6000 лв, но уточни, че това се е случило, когато тя е била на 14 години.В материала по-горе се казва, че първата продажба е била осъщественапрез 2015 г. В такъв случай, днес дъщеря му е на 18 г.Значи или в материала по-горе е сгрешена годината на първата продажба, или погрешно съобщават сегашната възраст на дъщерята.
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЗаралияБъди рахат, не са ни осеменявали така масово, както на теб ти се иска. Това е доказано чрез ДНК анализи.Но вашият геном се е подобрил, благодарение на откраднати български момичета, както и вследствие на вашия обичай свекървата да си харесва някой снажен друговерец и тайно да го води при снаха си, за да има хубави и здрави внуци. Непременно друговерец, защото е сигурно, че той няма да се хвали наляво и надясно, за да си няма неприятности.
35
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АЗБраво, бе! "Живейте си своя живот! Не се самоубивайте с мисли за този и онзи!"Само че "този и онзи" ядат готови пари, взети от моите данъци и благодарение на това пенсията на всеки трудов пенсионер от поколението на родителите ми ес по около 200 лв по-ниска!Как тогава да не се вълнувам от дивотиите, извършвани от "този и онзи"?
34
2
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 14 преди 4 години
Ти питаш: "Кои сте вие да съдите етническите културни ценности?!"_______________________________________________________________________Отговарям ти: Ние сме тези, с чиито спечелени чрез честен труд пари се развъжда въпросният биологичен вид. Ако ти храниш някоя биологична единица, няма ли да се считаш в правото си да се разпореждаш с нейната съдба? Държавата ни е лишила от това право, макар че точно тя, по своя, а не по наша воля, е посредникът между нас и развъжданите с парите ни екземпляри
33
0
 
5
 
! Отговори
До ДНЕС И УТРЕ преди 4 години
Защо? Това е информация, която ни дава представа за определени актуални проблеми.Преди 30 и повече години това също е било масова практика, но ние научавахме за подобни неща само от слухове и не ни се вярваш, мислехме си, че става въпрос за изолирани случаи. така полека лека се стигна до днешните проблеми, които НЕ СА рожба на демокрацията, а са заквасени много отдавна. Дали причината е Тошовата пр.ос.тотия или пъклен план на някой друг, това средностатистическият българин няма откъде да знае.
32
0
 
11
 
! Отговори
681 преди 4 години
Къде са се га БХК, да сезират всички съдилища по света за продажбата на хора измежуд тези ***?
31
3
 
10
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 4 години
Че тя на тези години и два лева на цяло не струва. Тази новина е някаква шашма.
30
1
 
16
 
! Отговори
Странно преди 4 години
Излиза, че първата продажба е била осъществена по времето, когато потърпевшата е била на 25 г.? Дотогава с какво се е занимавала?Щом някой от яхната общност е дал 6000 лв за жена на 25 г., значи тя има някакви качества, които са ценни в очите на купувача.
29
3
 
21
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Черен петък и за бизнеса на електората, възползвайте се от прИмоцията ;) !!!
28
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анти ГЕРБИ къде в Европа видя такива проблеми? Те са само тук - в държавата, в която всеки е вдигнал ръце от проблемите и само грачи колко му е зле...
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
29г. тая е вече баба, много са дали. При калайджиите и копанарите е така.
26
2
 
15
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Ся държавата ще почне да дава едни пари - за следователи, за следствие, за съд, за затвор...а ако тези пари ги получи жената, която се е опитвала през цялото време да я третират като човек или дори не пари - подслон и работа да има за нея, е твърде вероятно да роди и отгледа нормални деца, а не поредните продадени и крадящи!
25
2
 
26
 
! Отговори
Е,й преди 4 години
Особености на етноса,не свикнахте ли вече?Тази даже е престаряла,на 29г.
24
3
 
14
 
! Отговори
АЗ преди 4 години
Нищо не е станало .Само контрасти и чужди идеи за този свят . Някои само миришат тук" пикнята на по-високото куче" и се впечатлени . Ей! Хора! Живейте си своят живот. Не се самоубивайте с мисли за този и онзи! Мисли ,само мисли и мисли!
23
11
 
18
 
! Отговори
Заралия преди 4 години
И такива са ни клали и осеменявали пет века!!!Баси, ето защо българите сме такива полуориенталци.
22
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анти ГЕРБЩо за глупости? Никъде в ЕС няма такива глупости освен на балканите където управляващите са вдигнали ръце от ромския проблем последните 30 години. ЕС не ви е виновен. Държавата е виновна.
21
6
 
21
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 4 години
Културно-етнически ценности. Какво да се прави. Трябва да се спазват стриктно, защото обединена Европа ни ги налага. Трябва да сме толерантни.
20
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие дори си нямате на идея колко е зле тази държава :) Живеете в илюзията на големите градове докато реалността е малките градчета и селца е умопромачаваща. 21 век България, член на ЕС... Закривай брат няма смисъл.
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Избягва" Павеле и ти си избягвал да учиш български език, а? :-)
18
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Черен Петък ли я е взел?