Две жени загинаха при катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив

Загиналите са пътували в кола с пловдивска регистрация
Обновена: 16 дек 2019 14:10 | 16 дек 2019 14:10,
17
Две жени загинаха при катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив
Снимка: Булфото архив

Две млади жени загинаха при тежка катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив по-рано днес, съобщиха от МВР - Пазарджик. Пътният инцидент е станал в участъка между селата Мало Конаре и Говедаре на главния път.

Още по темата


Лек автомобил "Форд" с пловдивска регистрация се е блъснал странично в микробус "Форд" със софийска регистрация. За съжаление в резултат на тежкия удар са починали две млади жени, пътуващи в леката кола.

На мястото има екипи на Пътна полиция, на РУ Пазарджик и на пожарната. Движението се осъществява в едната лента. Извършва се оглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам с колко км в час са карали и с колко бусът и кой е виновен.Само ще ви кажа, че този път е ОТВРАТИТЕЛЕН като настилка!Бабуни, кърпени дупки, пресни дупки, отврат!Карайте с не повече от 75-80 км в час по него, въпреки всякакви ***, които ви присвяткат отзад и бързат да си трошат колите!Игнорирайте ги тотално!Отделно, че има на много места ограничения 60 км.
13
1
 
6
 
! Отговори
ДА преди 4 години
До azЦялата фраза е-"За мъртвите или добро или нищо или само истината!"Не знам защо е известна само първата част!
12
0
 
6
 
! Отговори
Видял преди 4 години
Минах преди час .Наистина лекия автомобил беше неузнаваем .А който пише , че са от селата е *** главанак . Форда е е от Пловдив , а буса от София!!.87626
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пътният инцидент е станал в участъка между селата Мало Конаре и Говедаре на главния път." пак от селата ...... аман вече
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До първите коментари - не Боко е виновен , че народа е най-простия в ЕС , като гледам културата на шофиране - ле ле майко , навсякъде гамени по теа земи
9
3
 
11
 
! Отговори
az преди 4 години
Незнам какви хора пишат тук но май затова сме на този хал за мъртвите или добро или нищо как може да се пешат такива неща А иначе въпросният път е безобразен като множеството и не е виновна само скороста при разрешена 90 км и със 100 да си карал нищо няма да стане ако пътя е наред но не ее като повечето защото държавата е няма и не си върши работата а само изисква
8
1
 
26
 
! Отговори
Че Гевара преди 4 години
Тоя завой ако караш с над 100 и не го знаеш това ,те изхвърля в насрещното . Младежите се хвалят един друг кой с колко е успял да влезе и излезе в точноо тоя завой . Пътя е до Филибе е осеян с паметни плочи ,но въпреки това се кара кой колко може и често резултата е налице .
7
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за погубените животи и мир на прахта им. Не че харесвам ББ, но той ли ни е виновен че нямаме никаква култура на шофиране и всеки си мисли, че е безсмъртен.
6
0
 
20
 
! Отговори
Дааа преди 4 години
Не само че няма да им купувам новите дачийки, ами ще продължавам да си карам 2-тонните бус и SUV, ако ще и 3000 лв. да станат данъците.С тия оли го френи по пътищата все пак е една идея по-сигурно.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Газ бе, няма се плашите!
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1О я влез в регионалните вестници - все едно четеш новини от Зимбабве.
3
3
 
23
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Какво значи се е блъснал странично?Бил е блъснат странично?Странично може само да те ударят, ако ти удариш някой странично първо си се завъртял, поне.Полицаите такива сводки ли дават на журналистите за катастраофите?
2
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това си е ежденевие не е никаква новина.Иначе важното е Дебелия да си купи ново самолетче.
1
17
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само смърт из новините.Геноцидът на Борисов в действие.