Майката на починалото дете от Кардам изчезна, взела част от даренията

Росица Маринова я няма от седмица, казала, че отива до Варна
16 дек 2019 08:44, Петя Славова
47
Майката на починалото дете от Кардам изчезна, взела част от даренията
Снимка: Кадър, Нова тв

Росица Маринова - майката на 9-годишния Стефан от Кардам, който почина от натравяне, е избягала от семейния дом с част от дарените за бедното семейство пари. Това твърди в пост във Facebook Вили Димитрова от Генерал Тошево, инициатор на кампанията за събиране на дарения.

Според Димитрова Маринова е взела със себе си и част от средствата от надбавките за петте си деца.

От Росица няма следа от около седмица, а на майка си жената обяснила, че отива за няколко дни до Варна.
Прокуратурата и социалните служби се заемат със случая, съобщава  Нова тв.

Още по темата

Малкият Стефан почина на 27 октомври, а две от сестрите му бяха приети в болница във Варна със симптоми за отравяне. Разследването на прокуратурата показа, че те са отровени с газ фосфин, който е отделен от вещество против гризачи, зазидано в стените на къщата.

За децата сега се грижат бабата и дядото. Баща им е в затвора. Двамата с Росица нямат развод. Когато заминала за Варна, жената взела и неговата дебитна карта.

Сега хората, ангажирани със събиране на средства за семейството, призовават да се помага като се оставят пари в кутиите за дарения или чрез преводи в банковата сметка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да всички се възмущаваме, когато чуем за безотговорна майка. Но дори и да беше отговорна и да си гледаше децата, хората пак щяха да говорят защо е родила 6 деца, нали? На хората устите не може да затвориш. Дори и да беше родила само 1-2 деца по на 35-40 г., тогава да не би да й дадат награда, затова че е родила дърта по 1-2 деца, защото българките трябва да раждат стари и да се трепат с деца цял живот. А и какво ме интересува, че тази жена от Кардам не си гледа децата. Чуждите деца не ме засягат
39
1
 
4
 
! Отговори
до38 Радослав преди 4 години
Една кафява гнус, преди няколко години, раждаше осмото си индийче в АГ в Казанлък. Мед. сестра трябваше да постави абокат, ако не греша. Гнусната индоегиптянка си дърпа назад ръката и вика силно: Да не *** напрайш ялова, *** оу... Трудно ще се ограничи популацията на джуките хъхрещи... Днес за 120 км се нагледахме на блекмънкита..
38
0
 
6
 
! Отговори
Бай Стамат преди 4 години
Ами какво да се коментира. Това не е майка.
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
80-те процента скоро ще станат 90...Само такива се плодят
36
6
 
13
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Ето за това трябва да има държавен контрол над раждаемостта! Като отиде такъв обект да ражда за втори път и от болницата като видят, че бащата е в затвора, а тя безработна от 10г. (за целта трябва електронно правителство) да и клъцнат тръбите без да разбере и да се спасят един Господ знае колко деца от подобна участ! Като не им стига на тях мозъка и като гледат на децата си като на ходещи дебитни карти държавата да вземе нещата в свой ръце! Така ще намалим и едни други 2 милиона хрантутника!
35
1
 
14
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"Сега хората, ангажирани със събиране на средства за семейството, призовават да се помага като се оставят пари в кутиите за дарения или чрез преводи в банковата сметка." За да ги открадне някой друг ли? Иначе за тази особа "майка" писах и преди как се тръшкаше, че лекарите са убили детето и, а после дори едно извинявайте не каза, а уж има членове НК за набеждаване и т.н, за което се лежи ефективно в затвора! Та още тогава ми стана ясна каква е, не се учудвам че е взела даренията и дим да я няма
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление в семейството на проф.Маргарита Караиванова е същата история.Дъщеря и изостава четирите си деца Албена,Яна ,Маргарита и Ивана ,защото е пияница и наркоманка. Предполага се, че семейството е интелигентно.
33
0
 
24
 
! Отговори
тя преди 4 години
Какви хора раждат нещастни деца , те не заслужават да имат деца ! Лошото е ,че умни образовани хора не раждат ! Така за съжаление се изражда нацията !
32
2
 
15
 
! Отговори
Нишо не се разбира.. преди 4 години
Майката избягала - ОК! Но, кой е този мъж на снимката?!
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"...че те са отровени с газ фосфин, който е отделен от вещество против гризачи, зазидано в стените на къщата." Глупости. В breaking bad го ползваха като прекурсор за амфетамините. Как ще зазидаш газ, бе джурналя? Отровата се нарича цинков фосфид и бая трябва да се потрудиш да я намериш.
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"призовават да се помага като се оставят пари в кутиите за дарения или чрез преводи в банковата сметка"Нали вече била взела дебитните карти?
29
1
 
29
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Абе не разбрахте ли че на такива НЕ трябва да се помага
28
2
 
11
 
! Отговори
kupa mi janko преди 4 години
Много грозна ве
27
2
 
51
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
тази жена е неадекватна родила 6 деца от затворник о ставила ги на маика си ибаща си които нямат фин средства да се грижат за 5 деца ето ви пример че тезидеца трябва да се изведат от това семеиство защото нямат бъдеще
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помагаш само ако можеш да помогнеш до край, иначе нищо не помагаш, ето го и резултата
25
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще пратят оцелелите деца за осиновяване в Норвегия. Бизнес-социалните това и чакат.
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е сложил отровата и защо не е в затвора?
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи всеки дембил може да си трови децата безнаказано?!С такава рода женицата е трябвало да си стегне багажа много по-рано.
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Maйчина любоФфФф....
21
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли да се потърси отговорност от субекта, който е сложил отровата и реално е убил детето?Жената просто иска да се спаси от въпросния.