Временно ограничават движението по АМ "Тракия"

Промяната е в посока София
18 яну 2020 09:15, Петя Славова
6
Временно ограничават движението по АМ "Тракия"
Снимка: БГНЕС

Временно днес ще бъде ограничено движениeто по АМ "Тракия" - в посока София, от км 25 до км "нула". Причината е  монтирането на портални рамки за толсистемата на две места в участъка, съобщава Агенцията "Пътна инфраструктура".

Всички автомобили до 12 т, пътуващи към София, ще се пренасочват от пътния възел „Вакарел" на АМ „Тракия" по обходен маршрут по път I-8 /Вакарел-София/, след което - по път III-105 /Елешница-Нови хан/ и път I-6 /Елин Пелин- София/.

За тежкотоварните автомобили над 12 т се осигурява паркинг при км 53 /след тунела „Траянови врата"/, както и в участъка от км 34 до км 37. При необходимост ще бъде осигурен и паркинг при км 55 /преди тунела "Траянови врата"/.

В посока София ще бъде ограничено движението и при връзката на път I-8 с път III-105 /Елешница-Нови хан/. Ще бъде затворена за преминаване и връзката на ул."„Верила" от село Равно поле с АМ "Тракия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: АПИАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Те да вземат да възстановят мантинелите!! Че от 380 км магистрала -150км МАНТИНЕЛИ са компрометирани или ги няма !! Това е АБСУРД!!
4
1
 
3
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
Тук ремонтират , почистват и асфалтират и никой нищо не ограничава.Правят проучване , какво трябва да се прави и колко време ще отнеме- и се знае всяка нощ какъв участък да разпокрият и преасфалтират
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха "временно" , тази магистрала от 20 години , все е временно ограничена.
2
2
 
11
 
! Отговори
Геко преди 4 години
Как пък един ремонт не направиха през нощта. Толкова ли е сложно да има нощно дежурство, за неща които сериозно затрудняват хората. Освен това работа за един ден, обикновенно я правят по пет дни, а седи затворено 2 седмици.
1
2
 
21
 
! Отговори
x преди 4 години
Отдавна сте я ограничили. Това е пародия на АМ, в участъка Стара Загора-Пловдив, 90 кмч ограничение, бабунки и дупки. За това ли ви плащам винетка бе изедници?