Кола се обърна извън пътя, 40-годишна бере душа

Водачът не могъл да овладее автомобила
4
Кола се обърна извън пътя, 40-годишна бере душа
Снимка: архив, БулФото

40-годишна жена е с опасност за живота след катастрофа на югозападния обход за АМ "Тракия", съобщиха от полицията. Инцидентът е станал около 17,50 ч. на 19 януари.

Пострадалата е пътувала в Опел, шофиран от 28-годишен мъж. Той не успял да овладее автомобила и се преобърнал извън пътното платно.

Шофьорът не е пострадал, но спътничката му е откарана в УМБАЛ-Бургас със счупен шиен прешлен и компресия на гръбначния мозък. Настанена е в отделението по реанимация. 

Още трима души са пострадали при пътни произшествия през уикенда в Бургаско, но те са без опасност за живота.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уважаема Веселина Йорданова, у Вас можете да си говорите както си искате, но да публикувате такова заглавие е грозно и недопустимо.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глей бате кво праим зиам завоете по шкембе. Така казваше един познат тарикатин. Когато му казвах че няма да си умре у дома ако продължава така да кара той ми се хилеше. Накрая свърши у едно дере на 100 метра дълбочина. Пожарникарите го извадиха на кюфте а автомобила му все ощее е там и там ще изгние. Затова карайте разумно и не се правете на тарикати щото физичните закони са безмилостни.
2
1
 
20
 
! Отговори
Моля Ви! преди 4 години
Второ заглавие за деня с израза " бере душа"! Дано никога не Ви се наложи да прочетете подобно заглавие за Ваш близък! Грубо е!
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе как ги правят тези коли напоследак, неовладими са ... еййй *** народ.