Момченце с изгаряния, изкъпали го с вряла вода

Проверяват дали е инцидент или детето е в риск
9
Момченце с изгаряния, изкъпали го с вряла вода
Снимка: архив, БулФото

Отделът за закрила на детето в Павликени проверява случай на тежко пострадало едногодишно момченце в село Караисен. Детето е с множество изгаряния, настанено е за лечение в специализираната клиника към болница "Пирогов". Състоянието му се подобрява.

Детето е било изгорено от майка си, която започнала да го къпе с вряла вода. Случаят е от миналата седмица, а социалната служба в Павликени е била сезирана от полицията.

"Проверява се дали се касае за инцидент или за дете в риск", посочи за БНР Даниела Атанасова, началник на отдела за закрила на детето в Павликени:

Проверяват се условията, при които се отглежда детето, здравословното състояние на дете, на родители, изисква се информация от личния лекар.

10 дни е срокът за приключване на проверката, след което ще стане ясно дали детето ще бъде изведено от семейството, или проблемите ще се решават в семейна среда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм изгарян 2 пъти като дете доста тежко. И двата пъти от баща ми. Първият път при къпане бях залят с вряла вода. Втория с вряло прясно мляко. Спомням си при втория случай как стоях съблечен на дивана и пищях с цяло гърло - някак си ми помагаше да намаля болката. А тя беше ужасна. Оказва се, че баща ми е имал недиагностицирана епилепсия. Не бързайте да съдите хората за такива нещастни случаи. никой не иска да свари детето си.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако знаете в клиниката по изгаряния в Пирогов колко деца има. Случват се всякакви глупости, дори и да не са от етноса. Миг невнимание, после 1 месец в най-добрия случай мъки. Пазате се.
4
0
 
13
 
! Отговори
Наблюдател до 2 преди 4 години
Вече се казва не "от малцинствата", а "от мнозинствата".
3
4
 
8
 
! Отговори
МУНЧО преди 4 години
Ако е ходело на ясла- ВЕДНАГА И НЕЗАБАВНО всички даскаля в затвора- не сали забелязали какво става????
2
1
 
31
 
! Отговори
До1 преди 4 години
Майка му явно е от малцинствата те никога не поумняват
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато Господ е раздавал акъл тая сигурно е била на бръснене. Дано оцелее детето а майка му да поумнее.