След сигнал във Facebook заловиха педофил в Разград

27-годишният мъж шпионирал момичета от гимназия
22 яну 2020 19:40,
8
След сигнал във Facebook заловиха педофил в Разград
Снимка: Pixabay

Криминалисти от Разград арестуваха 27-годишен педофил след публикация във Facebook. Там майка на малолетно момиче разказва, че приятелка на дъщеря ѝ е станала жертва на насилника в началото на декември, съобщава „24 часа“.

Още по темата


Педофилът всяка вечер се навъртал около гимназия в града. Полицаите веднага започнали работа по случая. Жертвата е дете на 14 г. Родителите му пуснали жалба. Мъжът е разкрит за 5 дни.

В началото на декември м.г. паркирал до училището и си набелязвал девойки. След последния час 14-годишното момиче тръгнало към вкъщи, мъжът я попитал къде е автогарата, а ученичката любезно му отговорила. След това светкавично я нападнал и започнал да я опипва. Педофилът е от исперихските села, но работи в частна фирма в Разград.

Прокуратурата разследва дали има още жертви на насилника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А споняте ли си онзи позабравен случай със софийските прокурори в крайпътно ханче около Хасково.Тогава ги бяха снимали със скрита камера.И за да не стане резилът международен,специално за тях трябваше спешно да се промени законът за секс с малолетни.Голям резил беше,и от тогава до сега никой не смее да си спомни за този бисер.А журналиститите още тогава се изпокриха и не искаха да коментират случаят.Много скоро и амнезия ги споходи.Страх голям бате.
5
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя Топките в Менгемето и яйцата на омлет. След това ще му набия един ч, еп изотзаде за десерт..... Казах ви аз че Сеяндурите са опасни но вие за тях гласувате и ги качвате на власт.
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,Педофилът е от исперихските села, но работи в ЧАСТНА фирма в Разград...'' Не е на държавна работа,тъй да знаете,и държавата няма нищо общо с този човек.Всички институции в държавата са чисти като момина сълза.Най-вече Прокуратурата и МВР-то.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Празнодумци, полицията работи по сигнали, а не гадае. Сезирали са се след публикацията. А къде е била майката на жертвата та е мълчала?
2
3
 
16
 
! Отговори
Паразити преди 4 години
Полицията излиза полкова скъпо на народа а не работи,да върнат парите!
1
2
 
7
 
! Отговори
Лошо преди 4 години
Авно хората не разчитат и нямат доверие на полицията,и сами си оправят....