1450 лева глоба за джигит, летял със 127 км/ч в Пловдив

Още петима са заснети с камери през изминалата нощ
23 яну 2020 09:45, Красимир Ангелов
85
1450 лева глоба за джигит, летял със 127 км/ч в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Шофьор, преминал през пловдивски булевард със 127 км/ч при допустими 50 км/ч, ще бъде глобен с 1450 лева глоба.

Водачът е от Бургас и е един от шестимата рекордьори, "заснети" от камерите на "Пътна полиция" Пловдив през изминалата нощ на територията на града, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Други фрапиращи нарушения са установени при водачи на два пловдивски автомобила, заснети да карат със 118 и 117 км/ч.

Три моторни превозни средства са се движили със 108 км/ч.

От полицията припомнят, че ако се превиши скоростта в населени места с над 50 км/ч, глобата е 700 лв. и за всеки следващи 5 км/ч превишаване над 50 км/ч глобата се увеличава с 50 лв., отнема се свидетелството за управление за три месеца, както и 16 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Shark, ти си пълен ***.
53
0
 
3
 
! Отговори
Chark преди 4 години
Колко коли се движеха преди 89та? И колко сега? Обясних ли добре?Не, ти на себе си не можеш да обясниш ситуацията, камо ли на друг.
52
3
 
0
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Стар Софиянец. И какво да ти обяснявам? Щом си стар софиянец, значи знаеш защо! Колко коли се движеха преди 89та? И колко сега? Обясних ли добре?
51
1
 
2
 
! Отговори
Врабчев и Шумахер преди 4 години
Евала и на двамата, ако са двама :)
50
2
 
4
 
! Отговори
Д-р Врабчев психолог преди 4 години
Засега го водим на отчет и го наблюдаваме. Можеше да му назначим и персонален асистент, но родната полиция е много заета да глобява превишилите скоростта, а за истински опасните луди нехае.
49
3
 
4
 
! Отговори
Михаел Ш. преди 4 години
Др. Врабчев, а кога ще го приберете тоз човек? С тази си мания да раздава присъди като последна инстанция може да агресира и да стане обществено опасен.
48
2
 
4
 
! Отговори
Др Врабчев, психолог преди 4 години
върви си на село, там ако щеш и 250 карайМного интересен пациент. В стремежа си да скрие селския си произход подсъзнателно дискриминира селото принизявайки го до място на абстрактно беззаконие. Във фрустрираната си ценностна система пациентът не го счита за населено място и призовава там да се кара със скорост 5 пъти над допустимата, фокусирайки върху това как той е гражданин абсолютно чужд на селския социум понеже спазва градско 50. Неговата гражданска отговорност е антиселска безотговорност.
47
2
 
3
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 4 години
Кой е джигита?1/ Път с безопасна скорост до 150 км/час, разрешено до 50 км/час, шофира с 127 км/час.2/ Път с безопасна скорост до 100 км/час, разрешено до 80 км/час, шофира с 127 км/час.3/ Път с безопасна скорост до 50 км/час, разрешено до 50 км/час, шофира с 60 км/час.Тук по-важен е втория въпрос - защо са такива ограниченията?
46
4
 
4
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 4 години
До 43 sharkТвърдиш, че не било нормално в населено място да се шофира с 100 км/час. Обясни тогава защо преди 1989 година по Цариградско шосе в София преди 1989 година беше 110 км/час! Казано по-общо, защо на път с относително висока безопасна скорост да слагаме ниска разрешена скорост, което винаги води до повече катастрофи?
45
1
 
3
 
! Отговори
Михаил Вешим преди 4 години
"Не можеш да дойдеш в моето село, защото аз не съм от село."Отново виц. Ама не толкова смешен този път.
44
1
 
6
 
! Отговори
СМЕЕЕЕХ преди 4 години
Тролът наречен Форумната Справедливост пак взе да раздава глоби, наказания и затвори.
43
3
 
5
 
! Отговори
Михаел Обущаров преди 4 години
Бързите пилоти са трън в очите некадърниците правещи задръствания. Така както красивите жени са трън в очите на грозните дебели лелки. Омразата породена от това превъзходство е нечовешка и затова е този вой по форумите. Приравняване с тероризъм, геноцид, престъпления към човечеството и прочие призиви са малка част от арсенала на нескопосника водач на МПС в жаждата му за криворазбрана справедливост и мъст към превъзхождащите го.
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не можеш да дойдеш в моето село, защото аз не съм от село.Излязъл си от село, но очевидно селото не е излязло от теб и не можеш да го извадиш от себе си, дрогарю зам.главен прокурор.
41
1
 
4
 
! Отговори
Михаел Обущаров преди 4 години
До ШаркМного си забавен, до деня в който комшията ти не се прибере с едното дете, а сега жена му е вдовица с бебе, защито някой умел не го смазал докато паркирал на заден ход, щото не го видял и толкова си умее некадърникът.
40
5
 
1
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Михаел Ш. Не можеш да дойдеш в моето село, защото аз не съм от село. И не измествай темата, за превишената скорост е, а не за дискриминацията, дрОгарю ***.
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ако карам Ескласа а ти караш Форд Ф серия, аз те превъзхождам тогава, така ли? Я обясни и разкажи повече?"Само комплексарите и некадърниците се хвалят с колите си и се чувстват по-велики с определена марка автомобили. Добрите шофьори караме каквото си искаме и пак сме по-бързи смели и сръчни зад волана от спрелите задръстеняци. И с Трабант ще те направя на точка в огледалото за обратно виждане. То не е до колата, жалък си.
38
2
 
3
 
! Отговори
Михаел Ш. преди 4 години
"Казах ти, не вдяваш ли, върви си на село, там ако щеш и 250 карай!"Ооо, значи си расист и дискриминираш селяните на принцип местообитание, така ли. Значи ще дойда в твоето село с 300, дрогарю умствено изостанал. Тоест спрял.
37
4
 
1
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Анонимен 27. Ааа, вече стана анонимко. ДА, казваш, че нарушаването на правилата е геройство. И след като не го осъзнаваш, значи си чисто малУУмен. Нещо повече, ти си за освидетелстване, щом считаш за нормално в населено място да се кара с над 100 км/ч. Казах ти, не вдяваш ли, върви си на село, там ако щеш и 250 карай!
36
0
 
3
 
! Отговори
Стига глупости преди 4 години
Напишете, когато плати! Ще има повече ефект. Сега ако е синче на прокурор, ченге, политик (от парламентарна партия) или от бързоплодящите се, парите няма да му ги вземат.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Влизай в затвора веднага щото ми мязаш на убиец психопат и изнасилвач. Няма да чакаме следварително да убиеш някоя, я!Добра идея е! Онзи де закла момиченцето, определено изглеждаше на такъв!