Бащата побойник от Пловдив може да бъде обвинен в хулиганство

Учителите не доумяват какво се е случило
24 яну 2020 08:11,
38
Бащата побойник от Пловдив може да бъде обвинен в хулиганство
Снимка: БГНЕС

След агресия в пловдивско училище бащата, нахлул в класна стая в опит да се саморазправи с ученик, може да получи обвинение за хулиганство.

Още по темата

Мъжът е влязъл по време на час, след като дъщеря му се оплакала, че ученик от горен клас я е ударил.

Директорът на училище "Княз Александър Батенберг" Анета Вълева заяви пред bTV, че не е имало никакво спречкване, а момичето дори не е потърсило лекарска помощ. По думите й, става дума за бутнат чин, който се е ударил в детето при смяна на кабинетите, но не е имало никакви сериозни травми.

„Децата разказаха, че когато бащата на момичето е влязъл в класната стая, е бутал учителката и е удрял ученика“, заяви още директорът.

Ученикът е невредим, но не е бил на училище. Заради стреса и преподавателката е в болнични.

С децата са работили и психолози. А мъжът е бил задържан за 24 часа, след което освободен, но прокуратурата е образувала досъдебно производство, като се очаква да се повдигне и обвинение за хулиганство на бащата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До потенциален бащаБраво!Така се създават синчета-гейчета. Ако потенциалното гейче нарани момиче, щото го е страх да дели мегдан с момчетата и някой се опита да респектира гейчето, тогава гейчовият татко търча да защити отрочето си, защото то горкичкото е много деликатно и обидчиво.Браво бе, потенциален татко! Някоя джендърска организация ще ти присъдиотличие, браво!
34
1
 
7
 
! Отговори
Трактора преди 4 години
Сополите и малките л**ненца разбират само от бой. Ако е възпитано правилно той няма да прави подобни изцепки. Ако не му зашиеш 2 шамара да му писнат ушите за 3 дена той няма как да разбере, че е направил нещо нередно, просто такова му е възпитанието. Аз също бих постъпил така, защото сега ще съм спокоен, че дъщеря ми няма са е обект на тормоз.
33
1
 
7
 
! Отговори
баба Дена преди 4 години
.....пак учителят виновен,че отрочетата не се възпитават у дома...огледайте се и пишещите тук,със същата арогантност пишете както се и държите сред хората....децата на кой да приличат.....сигурно на учителя!???????
32
3
 
2
 
! Отговори
ето на преди 4 години
Немарливостта на учителя, в чийто кабинет е станал сблъсъкът с чина, е станала причина за този инцидент. Виновен е учителят, в чийто кабинет момичето е понесло травма.
31
2
 
2
 
! Отговори
пак същото преди 4 години
Ето какво става в училище. Къде е бил учителят, докато едно момче подбира с близкия чин нищо неподозиращото момиче? Не е осигурил нужната дисциплина в собствения си кабинет! Знам им даскалските - ходила да диша въздух, почивала си в учителската стая, подготвяла си материалите и прочее. Тараланкоолу! Ще дишаш въздух и ще си почиваш у дома си. Материалите си ще подготвяш, когато си осигурила ред в кабинета си.
30
1
 
3
 
! Отговори
директоркяата преди 4 години
Вместо директоркяата /изрисувана дър та пуй ка/ да привика учителя, в чийто кабинет е станал ударът с чин, и да потърси сметка защо този учител не е контролирал излизането на единия клас и влизането в кабинета на другия клас, какво прави? Извикала една тумба психолози, които погладили по главицата хулиганчето, което блъснало момичето и бастисали всичките деца. А на блъснатото момиче казали, че нищо му няма.
29
2
 
2
 
! Отговори
какво може да стане преди 4 години
Какво може да направи един удар с ъгъла на чина? Може заради това един ден момичето да не може да има деца. Може да нанесе психотравма и момичето да има проблеми със секса. Тоя баща защо не е завел момичето при съдебен лекар? И иск срещу момчето и срещу училището!
28
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Единствената грешка на бащата е че е влязъл в училище а не го е хванал на саме след часовете. Много ясно че ако някой посегне на дъщеря ми ще му навра кратуната в собствения му изход!
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нищо не става от нашата образователна система направо я съсипаха то затова сме последна дупка на кавала а по заможните хора за средно образование вече си пращат децата в чужбина
26
1
 
9
 
! Отговори
факт преди 4 години
Един удар от засилен чин може да осакати и/или дори да убие някое слабо дете. Конто посяга да удари, който бута и блъска, са потенциални убийци. Този чин е поставен там за да се ползва по предназначение, а не като оръжие за нанасяне на поражение. Същото се отнася и за автомобилите... Бащата трябваше да разбие с удари виновните за да разберете какво е възмездие.
25
3
 
5
 
! Отговори
дър тото даскало преди 4 години
Отдавна е време децата да учат от компютъра в къщи. Никакво училище. Който иска - добре. А който не иска - да учи през компютъра. Училището само осакатява децата, научава ги, че учителят е най-големият им враг.
24
0
 
5
 
! Отговори
до номер 16 преди 4 години
Не е много сигурно, че ще скиеш детето си от системата. А и то трябва да получи образование. Освен другото, намесват ти се роднини, които питат защо детето не ходи на училище, дори и ако то е на самостоятелна форма на обучение. Съседи. Познати. Всеки ти се намесва в живота. В чмомента мен постоянно ме питат защо синът ми не работи. А защо директорката му го съсипа и момчето няма документ за образование, това никого не интересува. Не раждайте.
23
1
 
9
 
! Отговори
ощке въпроси преди 4 години
А в какво ще бъде обвинен ученикът, който е тормозил дъщерята на този баща? В какво ще бъде обвинен класният, който е трябвало да знае какво става в класа му и не е взелб мерки? В какво ще бъде обвинен директорът, който е оставил децата и училището на самотек? Защо ученикът нападал дъщерята на човека излиза невинен? А заедно с този ученик - и учителите, и директорът, чиято работа е било да озаптят хулиганчето, биещо мчомичета!
22
0
 
7
 
! Отговори
Защо НЕ е??? преди 4 години
Ученикът е НЕВРЕДИМ, но НЕ е бил на училище!
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Според пишещите тук ,всички проблеми трябва да се решават с бой и насилие"Когато държавата е абдикирала от АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, ОТ КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ПЕЧЕЛИ, какво им остава на хората освен да вземат нещата в свои ръце?
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
училището се е превърнало в някаква казарма .. когато детето беше първи клас имаше една учителка която имаше внук в по горните класове и го насъскваше да дисциплинира по малките ... учителите толерират тормоза от по глеми към малки за да им е спокоен живота и да се отдават на часни уроци безкрай
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с тия реформи в училище дето почват още от съвсем малки и са в постоянно състезание за кандидатстване и оценяване те децата изтрещяват откъснати от родителите си от съвсем малки и възпитавани от учители с неясна подготовка и морални ценности
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що за народопсихология.Според пишещите тук ,всички проблеми трябва да се решават с бой и насилие.За това така поголовно нарастна престъпността,побоищата,убийствата.Харесва ви да живеете в такъв свят.Вече се изродихме като хора.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормалистан
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Раждате, като дойде време за училище- обявявате че сте в чужбина и ако дойдат у вас , обяснявате че сте на гости за 2 дена , а пък ако сте в град - си сменяте адреса и среден за системата.