ПТП затвори временно магистрала "Марица" по пътя за Турция

Спряно е движението при отбивката за "Свиленград"
26 яну 2020 12:12,
1
ПТП затвори временно магистрала "Марица" по пътя за Турция
Снимка: БГНЕС

Временно е спряно движението по автомагистрала „Марица“ при отбивката за Свиленград, в посока Република Турция.

Причината е верижна катастрофа, следствие на много гъста мъгла в района. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за инцидента е получен около 10.05 часа. Съобщено е било за няколко леки автомобила, ударили се в спрял на опашката за граничния пункт тир. Към момента няма данни за загинали, вероятно има пострадали.

Във връзка с пътното произшествие, магистралата временно се затваря за движение след пътния възел на Свиленград в посока Турция. Леките автомобили се пропускат през Свиленград по стария път за граничния пункт. С цел да се избегне усложняване на обстановката, пътуващите в тази посока по автомагистрала „Тракия“ товарни автомобили се отбиват още при Пловдив и Стара Загора. Мярката ще остане до разчистване на пътното платно на мястото на инцидента на магистрала „Марица“.

Полицията апелира водачите да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма дистанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ударили се в спрял тир който е чакал на опашката пред границата. Вах тия каруцари. Кой им даде книжки на тези бе. Тези учили ли са знаците. Не виждат ли какво пише на табелите не виждат ли че има ограничение на скороста. Незнаят ли че в гъста мъгла се кара със скорост с която да могат да спрат в зоната на видимост. Ако трябва и с 5 км ще пълзят ако видимоста е под 20 метра. Ало сеяндурите това са най елементарните неща които незнаете представям си как са взели книжки.