Топла неделя: Температурни рекорди в страната, до 12°C

В Ловеч вчера температурите са стигнали 17 °C
26 яну 2020 13:13,
4
Топла неделя: Температурни рекорди в страната, до 12°C
Снимка: Pixabay

Към 11.00 ч. най-висока е била температурата в Ловеч, Враца и Варна, там са отчетени 12 градуса. Това каза за „Фокус“ дежурният синоптик от (НИМХ Анастасия Стойчева по повод повишението на температурите.

По думите й към този час навсякъде са положителни температурите и надхвърлят 5 градуса. „Най-ниска към 11.00 ч. е температурата в Гоце Делчев – плюс 1 градус и в Благоевград – плюс 2 градуса. Почти навсякъде другаде температурите са между 4 и 9 градуса“, коментира Стойчева.

Дежурният синоптик отчете, че вчера като цяло тенденцията е била за повишение на температурите. „В събота в много райони те надхвърлиха 10 градуса. Най-високи главно в Северна България достигнаха 16-17 градуса. 17 градуса стана максималната температури във Видин. В Ловеч също 17 градуса. Във Варна и Северночерноморското крайбрежие те бяха високи“, каза още Стойчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
1
 
! Отговори
Ella преди 4 години
Казвам се CINTIA CRISTINA Аз съм от Панама. Чувал съм за тази компания, която дава заеми и отидох да кандидатствам за заем. Чувал съм хора да казват за измама, но никога не съм бил мошенник, преди тази компания да ми е помогнала с моя заем, така че всеки, който се нуждае от заем, да кандидатства за заеми. Имейл адресът е бърз и сигурен aldenmooresloanfirm***gmail
2
3
 
3
 
! Отговори
пожелание преди 4 години
Дано като дойде денят на страшният съд ,първо да отведе всички милиардери и милионери на света и техните деца !!
1
2
 
4
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Нафорфорий. Те такая зима тражим аз.Чудо. Но не мислете онези с хиляди декари земя. Тяхната субсидия е сигурна.Ние да му мислим.Лошо е да си народ.Виж депутат е друго нещо.